Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 35363738> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otok- ma ja imam sreće šta je moja kuća prije 80 god bila kolpotarnica (gdje je živio željezničar i davao signale vlakovima)- pa je kao takva izgrađena po propisima da podnese vibracije (sva je na kamenim blokovima i po dvorištu iskapam morsko kamenje (svo kamenje izuzev 4 iz kamenjara je iskopano po dvorištu)- inače je kod mene problem doći do kamena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() maslačak- vjeruj mi da to nema veze s hrabrosti- nego zaista kad se nađeš u takvoj situaciji ne razmišljaš- nije bitno čije dijete je u pitanju jurcaš da spasiš dijete- a to da mi je poslije toliko muka da povratim ti otkriva pravo stanje stvari ![]() ![]() ![]() ![]() a i meni se sad dopalo kak izgleda bačvica a koliko sam je tumbala i nisam znala šta bi s njom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
To je ona moja bačvica
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ta tvoja misteriozna biljka izgleda kao hmelj.
Posadi je u svoj vrt samo ako si sto posto sigurna, jer je se vise neces rijesiti ![]() Mi smo u nasem polju davno imali farmu hmelja. Nasla sam neke sadnice i bila sva sretna i prenijela ih u cvjetnjak, raste ko ludo i skoro nemoce ga se rijesiti. Valjda jos nisam pokusala sve da je se rijesim. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mamitas odlična ideja sa bačvama
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Super si sredila bačve!!!!!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
zvrk- ti i je hmelj
![]() ![]() konti- pa to ti je ona bačvurina koju godinama premećem i nisam znala šta ću, pa je čak niho rekla da ju bu k sebi otpeljala, a ja ju prerezala, zbrusila rubove i pofarbala- i vidi je sad ![]() ![]() niho- ma ne budi tužna naći ćeš ti drugu bačvicu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super ideja s bačvom na pola, kamenjar je sve ljepši.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
a znam u pravu si za zmije...al ja se njih bojim ko vraga kako se kaze...jednostavno ko da mi srce stane
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bačve su super, a zemlje koliko god je ima - uvijek fali.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kamenjar, bačve sve krasno sređeno!
Vidi se gdje ima vrijednih ruku......
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mamaa, sve pohvale za kamenjar, kompost, bačve i - tvoju hrabrost.
Eto to je mamaa!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
A za tebe nema,nego samo riječi pohvale...! Super si to uredila ,i bravo za hrabrost!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Si živa?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Mamaa,stvarno a gde si nam ti?
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ja bih vidjela šta ima u bačvi
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Mamaa kad dodjem vidjeces cvijece ubija.
Volim te. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
mama, sigurno je sazrio sirak, pa si zauzeta pravljenjem metli, ajd dojaši više.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ej mama fali Triši metla ne može više hodati ona bi da leti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zadnja aktivnost bila je danas na forumu, dakle viri iz prikrajka, ali neće da nam se javi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 35363738> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |