lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 49> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Lula, fenomenalno...bez teksta sam...pa naravno da si prihvatila narudžbu, zašto ne, i želim ti da ih imaš što više...prekrasno radiš i konačno bi ljudi trebali početi cijeniti ono što naše žene znaju napraviti svojim rukama i maštom....kaj se salvetice tiče, nije priša, neću da od sebe uzimaš i šalješ meni, jer ti si ipak posvećena najviše decoupageu, a meni on ipak dodje samo kao povremena razonoda ili zgodan poklon za nekoga... u svakom slučaju hvala ti na ponudi, veliko si srce
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Primavera....ajde molim te na pp adresu...mogu biti posvečena tome koliko god hoću, ali meni su prijatelji bitniji od moje posvečenosti. Zato molim te adresu na pp. |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
lula, radovi su ti predivni. Ogledala su
![]() ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo me napokon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
joj lula... kako su ti ogledala krasna. Za motiv nemam sta reci - sto se mene tice sa suncokretime ne mozez nikada fulati, ali mene opet odusevila tehnika... tako si to dobro napravila da sam ostala paf.
Eto toliko... ![]() |
|
![]() |
|
Duda Ilivia
![]() |
|
![]() |
|
Mene drage moje drži suncokretomanija i nikako da me pusti, neznam ni sama od kud sad tolika ljubav prema tom cvijetu, da li zbog simbola što predstavlja ili jednostavno zbog boja koje volim ili zbog sasvim nečeg trećeg. Naravno u kombinaciji sa prugicama koje su eto isto tako ušle na mala vrata u moj život i izgleda zauzele veliko mjesto...i treća moja ljubav šablone...nekako sam se odlučila sve skombinirati pa što bude. Procijenite sami i molim iskrene kritike. Rad je još potrebno dobro prelakirati i pokriti male nedostatke koji se naravno vide tek kad poslikam. Kutija s prednje strane i s boka Kutija sa stražnje strane uz dodatak slikice ...zajedno ponovno kompletić ( i to neznam kaj mi je ali nekako me drže kompletići) I za promjenu tacna ...moja prva...i promjena je što nema prugica nego malo klasičnog kraklea i igra sa vodenim bojama u olovci...tzv. likovni odgoj. Šala.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kompletić je super.Sviđaju mi se ppugice i kombinacija boja a suncokreti su se baš lijepo uklopili.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i meni je jako lijepo. a otkuda prugice? salveta? nekakav papir? crtane rukom? ne mogu nikako skužiti
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nema kritika, samo pohvale. Odlični radovi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
sam nek te drže suncokreti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Ajooooooooj....odakle krenuti draga Lula? Neka te samo drži ta suncokretomanija i kompletićomanija....a mi ćemo samo uzdisati i napasati oči....Moram priznati da sam suncokrete vidjela u xxx kombinacija, ali ovako nešto....nikada. Prekrasan spoj razigranih suncokreta u punom cvatu i odmjerenih uzdužnih pruga - fenomenalan spoj, a s ovim šablonama dala si finalni pečat, ko ona točka na i što ponekad zna faliti...i ko što veli Duda, ne bi niti meni ova tacna služila svrsi, već samo kao ukras jer je prelijepa....prava si majstorica
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma ja sam uvijek prvenstveno za uporabne stvari ali ako se pritome rad mora pokriti onda ne ..lipo lule tacnu na zid pa nek ko dođe nek si misli zašto
![]() |
|
![]() |
|
mile moje kako ste me obradovale i nasmijale...( duda - ti si krivac što se cerekam ). Hvala vam od srca svima redom.
![]() Anastazija prugice su salveta jedna . Suncokreti druga. Kad je sve bilo gotovo....znači prugice i smeđi rub...uzela sam suncokret i radila ga po principu rada na tamnoj podlozi...i to je to. Nije teško samo ima puno faza do kraja, ali mene ti takve stvari vesele ...što kompliciranije meni draže...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kakve te kritike spopale...pa zar ovo možemo kritizirati?! a, da... možemo...ali za ovaj rad kao i za svaki dobivaš samo pizitivne kritike...a već sam ti rekla sto puta, asada i sto prvi, suncokreti su definitivno tvoj motiv, nitko suncokretomaniju ne odradi kao ti... predivno
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Kako je dobro!!!!!. Kutijica je odlična sa tim prugama, baš ti to lijepo uklopiš, a onda tacna,
![]() Prvo odlična salveta, pa onda tako dobro uklopljene boje, pa crakle, ma savršeno, stvarno!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
potpisujem dori-st
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Nek samo tebe i dalje drže suncokreti,sve si stvarno predivno napravila!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |