Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Recepta Triška nema. To su ti neke plišane ganzanije koje su dobre u hladnijim podnebljima, tako mi je rekao prodavač na ulici od kog sam kupila
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hoja nema te na forumu, di si što se događa? ( e sada pokaži ovo TM
![]() Čuj dam ti jedan pametan savjet ne surfaj dok on radi nešto u kući, to je za naše M ponižavajuće. Uzmi krpu i briši ako treba stol u krug, samo da ispadne da radiš. A to možeš i sjedeći gledajući TV. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Konačno i ja u mom vrteku i vidim da ste šetali
![]() Bromica, Lantanica, Željkica, Proljećence, Stefklajica, Kontesica, Otočiću, Anaidica, Korijenčice, Zvrkice, Triškica, Štefica hvala vam curice moje na ovako lijepim pohvalama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tako uživam u ovim toplim bojama tvog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što si ti svašta poslikala, kao da je uvijek nešto novo, e dat ćeš resept za one gazanije, koje tako bujno cvjetaju, da mi rastu zazubice. Prekrasno, prekrasno i više nego prekrasno. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bas ste vrijednice vi Smrckovi
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo za škvadru gospođa i gospodin Šmrcko Kamenjar je predivan, ovo okolo će biti tako zemlja ili misliš još šta slagati..
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pa TM je napravio odličan posao, bravo za njega i bravo za tebe - jer je upravo tvojim članstvom na cvijet.infu bio ponukan uređivati!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Smrčko, ovo je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Je, da nebi, moj je jučer rekao da on mora farbati jer sam šest sati na forumu
![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
šta se drugo može reći, nego bravooo
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jako lijepo uređen kamenjar,
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma ovo su prekrasne slike cvijeća. Dobro da te muž natjerao da slikaš
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Predivno sve izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Smrcko prekrasno, baš ti se vraća uloženi trud, sve je lijepo zeleno, rascvjetano, čuvarkuća u kamenu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MM je malo uređivao kamenjar i pištoljem me natjerao na slikanje. Dobro je biti forumašica cvijetnog foruma, muževi se počeli truditi i raspištoljili se
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bromica i Triška hvala vam na lijepim komentarima. Baš sam ponosna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma Lorica, bit ćeš
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |