Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 184> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gazanija i ljubičasti aster, koji predivni duet
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Predivno i cvjetno.
Kod tebe jos uvijek sve lijepo cvjeta. Cvjece ti je bas krasno i zdravo, jako lijepo njegovano, vidi se tvoja ljubav prema biljkama u svakom kutku tvog vrteka. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sta drugo reci nego potpisujem
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šmrcko, gazanija je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Viš kak ti je vrijedan muž...a sjeti se samo kak si ga "napala" da ti je prezalio cvijeće za tvog zadnjeg odsustva....
![]() ....samo ti igraj loto....kad dobiješ jack pot...svima nama ima da kupiš jednu novu biljkicu po izboru, može?
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E može Flavijica , obećavam
![]() Pa je prezalio, neke su se posušile ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Smrčkice kao uvijek sve uspjeva, nema toga što njoj ne uspije, i pelceri joj idu...ma sve A ako dobije na lotu ne gine joj čašćenje biljkicama, i to najskuplje
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Tebi ću Lora kupiti gotovi travnjak, znaš onaj u rolani
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
...a daj Lora...ne treba najskuplje....može one i jeftinije...ak bumo birale skupe...ne bu njoj niš ostalo!.....kak bu onda kuću napravila!!!
![]() |
|
![]() |
|
U sred pisanja poruke mi nešto promijeni izgled stranice i proguta post, Bože sveti opet forumski duh. Duše sad ću kopirati svaku rečenicu, pa me nećeš zezati
![]() ![]() Imat ćete fond i opciju ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moram i ja jednom
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Željkić i nadam se i ja zgoditku
![]() Hvala Lantanica , to ti je mislim vrijesak ulovila ih po 5 kn ![]() Hvala Lorica i Triškica ![]() ![]() Plastenik je MM htio praviti , ali nema smisla kad nismo tamo. To se mora prozračivati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Retriverka
![]() Hvala Fuksijica ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lika baš ti hvala
![]() Hvala Rosa ![]() Hvala Katička ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam curice na šetnji mojim vrtom i kad me nije bilo
![]() Zbog vas jedva čekam da vidim moj jednostavni vrt i da ga slikam , iako susjedi misle da sm trknuta žena sa aparatom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Što bismo sve mi bez NM, jadnici jedni jadni |
|
![]() |
|
Da Sarica ponekd je teško bez njih, a nekad bi ih u top stavile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tri put hura za sve krasne mužiće na forumu HURA HURA HURA , jer bez njih neke stvari koje radimo i nebi imale pretjeranog smisla.
|
|
![]() |
|
Tija, apsolutno se slažem, oni moji smajlići su zaista slikovito opisivali mog i , vjerujem druge M, al uz sva ta mrštenja i gunđanja, zaista bez njihove podrške bilo bi nam puno teže.
Bravo cure i dečki
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
"Trknuta žena s aparatom" sigurno odjurila u gorje i sada tamo "gnjavi" svoju bolju polovicu sa novim biljkicama sa sajma, koje je cjelu noć skrivala od njega. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |