Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 184>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 19:57
gazanija i ljubičasti aster, koji predivni duetsmile55
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 20:10
Predivno i cvjetno.
Kod tebe jos uvijek sve lijepo cvjeta.
Cvjece ti je bas krasno i zdravo, jako lijepo njegovano, vidi se tvoja ljubav prema biljkama u svakom kutku tvog vrteka.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 20:31
Originalno poslano od člana fuksija fuksija napisao:

Predivno i cvjetno.
Kod tebe jos uvijek sve lijepo cvjeta.
Cvjece ti je bas krasno i zdravo, jako lijepo njegovano, vidi se tvoja ljubav prema biljkama u svakom kutku tvog vrteka.
 sta drugo reci nego potpisujem
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 22:22
Šmrcko, gazanija je smile120, ma sve ti je lijepo, baš ti cvijeće uzvraća ljubav koju ti daješ. A bogme morma pohvaliti i TM, jer kamenjar izgleda savršeno. Samo jedno mi nije jasno... ispred kamenjara je zemlja, a kamenje savršeno bijelo, pa šta si TM natjerala da sa četkicom za zube svaki trunak zemlje iščetka prije fotkanja smile44.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:18
Viš kak ti je vrijedan muž...a sjeti se samo kak si ga "napala" da ti je prezalio cvijeće za tvog zadnjeg odsustva.... LOL
....samo ti igraj loto....kad dobiješ jack pot...svima nama ima da kupiš jednu novu biljkicu po izboru, može?

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:24
E može Flavijica , obećavam

Pa je prezalio, neke su se posušileCry. Aloicu sam nosala kao bebicu da joj sunce ne naškodi. Dok si rekla piksla on je sredio
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:25

Smrčkice kao uvijek sve uspjeva, nema toga što njoj ne uspije, i pelceri joj idu...ma sveClapClap

A ako dobije na lotu ne gine joj čašćenje biljkicama, i to najskuplje Wink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:34
Tebi ću Lora kupiti gotovi travnjak, znaš onaj u rolani. Za minut ćeš imati travu i sistem navodnjavanja u zemljiWink
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:35
...a daj Lora...ne treba najskuplje....može one i jeftinije...ak bumo birale skupe...ne bu njoj niš ostalo!.....kak bu onda kuću napravila!!! 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:45
U sred pisanja poruke mi nešto promijeni izgled stranice i proguta post, Bože sveti opet forumski duh. Duše sad ću kopirati svaku rečenicu, pa me nećeš zezatiShockedWink

Imat ćete fond i opciju smile143 za skuplju biljku. LOL

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:46
Moram i ja jednom , ne mogu izdržati.LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:52
Hvala Željkić i nadam se i ja zgoditku

Hvala Lantanica , to ti je mislim vrijesak ulovila ih po 5 kn

Hvala Lorica i TriškicaHeart. Mirta je namjenjena za Fužine i nek se bori , a tete na placu ću istamburati što me slagaše da može na snijegsmile232
Plastenik je MM htio praviti , ali nema smisla kad nismo tamo. To se mora prozračivatiEmbarrassed

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:56
Hvala RetriverkaHug

Hvala Fuksijica, izgled biljčica zahvaljujem Flavijicinom receptsmile78. Čini čuda , samo moram dozažu smanjiti narast će do neba. Ostić prešao prečnik metar i ima stablo kao hrastLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 01:00
Lika baš ti hvala

Hvala Rosa

Hvala Katička. Da Katica MM navlači zemlju, a ja hodam sa metlicom i metem iza njegaLOL i

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 01:03
Hvala vam curice na šetnji mojim vrtom i kad me nije bilosmile79.
Zbog vas jedva čekam da vidim moj jednostavni vrt i da ga slikam , iako susjedi misle da sm trknuta žena sa aparatomWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 07:00

Što bismo sve mi bez NM, jadnici jedni jadnismile46smile48smile101smile180smile43ovi smajlići oslikavaju MM, naročito treći

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 12:23
Da Sarica ponekd je teško bez njih, a nekad bi ih u top stavileLOL

Sutra idem u vrtek    
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 12:27
Tri put hura za sve krasne mužiće na forumu HURA HURA HURA , jer bez njih neke stvari koje radimo i nebi imale pretjeranog smisla.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 12:32
Tija, apsolutno se slažem, oni moji smajlići su zaista slikovito opisivali mog i , vjerujem druge M, al uz sva ta mrštenja i gunđanja, zaista bez njihove podrške bilo bi nam puno teže.
Bravo cure i dečkiWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 14:14

"Trknuta žena s aparatom" sigurno odjurila u gorje i sada tamo "gnjavi" svoju bolju polovicu sa novim biljkicama sa sajma, koje je cjelu noć skrivala od njega.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.