Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 96> |
Korisnik | |
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni su 2-3 istrunila.
![]() Oni lanjski su mi - prekrasni, u kamenim pitarima što ih je MM napravio: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Prekrasni sempici,ali i prekrasni pitari, bas kao za njih stvoreni!
|
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bez sempića nema života! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bravo ta TM i njegove pitare
![]() ![]() A za gazdaricu
![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Budući da vam se sviđaju, evo još malo mojih- reneenih čuvarkuća u home-made pitarima:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MIHAELLA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 15 |
![]() |
|
MIHAELLA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 15 |
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Feninaaaa! Prekrasne su ti kamen-posudice!
Kao stvorene za sempervivume!!! ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Prekrasni su u tim kamenim pitarima i prirodnim kamenjima....
Zašto je MM uvijek kamen, koji nadjem u prirodi za to, pretežak za nositi ( do autaili traktora?!!! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Curke prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nisam znala kako mogu biti lijepi!
![]() |
|
![]() |
|
Neva ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 94 |
Svaka cast za ove kamene teglice!
![]() Moja nedavno nabavljena cuvarkuca (jedna od dvije) je pocela pustati malecne! Odusevila sam se! Naravno, zaljubljena sam u njih i sad ih trazim jos naokolo, ali ih trenutno bas i nema... divim se Renee na toliko razlicitih, svaka cast! Kad sam surfala netom da saznam vise o njima, tvoje ime je stalno iskakalo! ![]() |
|
Konacno sam pronasla mjesto na kojem blistam.
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Evo Neva, ako hoces pojacanje ovih ima cijela hrpa..
samo je ovo stara slika, na novoj su skoro ispunili kutiju.. ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo i jedan moj, jako zdrav...
![]() |
|
![]() |
|
Stvarno krasno izgleda!!
![]() |
|
![]() |
|
I mome je teško nosit velike ali ja zato skupim malih pa kad dođe zima zaposlim ga da ih slaže i pravi pitariće.
Potrebno je samo naći ravne kamene ploče na koje će slagati i lijepiti stranice.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prekrasni kameni pitarići,čime ih lijepi?
|
|
![]() |
|
Lijepi ih s ljepilom za ytong budući da njega trenutno imamo u kući.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |