Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bih ti ga rado poslala ali neznam kako obzirom na daljinu.. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stefkaja,ne znam kolio sam puta vec rekla da mi se svidja tvoj vrt,i eto opet se ponavljam,divan je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Krasne nove lukovice imaš, a sve kaj si odabrala obožavaju i voluharice - iskreno se nadam da ih nemaš....ja mogu saditi samo u mreže, ovako mi sve popapaju
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ovog puta ja mogu samo potpisati našu Gioiuu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno si se ponovila....... kak ti se zove ona šarena trava kraj solarne svjetiljke? Krasna je
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
....meni se jako sviđaju nove lukovice.....imam i ja nekih takvih....bit će krasne kad procvatu na proljeće...
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma nadam se da će preživjeti, u vrtu baš ne primjetim voluharice več krtice, sve živo prekopaju šta stignu.. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure što posjećujete moj vrt, a sad molim malu pomoć ako netko zna..zašto mi na zamiu žute listovi, ne zaljevam ga previše jer sam čitala da ne voli to tako da zato nije..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja mislim da žute zato što je jesen evo na vratima u mene dvorište puno lišća i mnogo toga žuti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Gledam tvoje lukovice i to me podsjeti da moram posaditi i ja moje. Zaboravila sam na njih
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
kaj ti je to'? Kiwi? Super izgleda, ja imam mini kiwi za posaditi na stalno mjesto samo moram složiti konstrukciju,ustvari MM jer naraste i do 4m godišnje
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Da to je kiwi, star je 4 godine, mi smo ga baš tu posadili zato da kad se jako razraste da pravi hlad tak da netreba suncobran, ove godine ima prvi put plodove.. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bravo Štefi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno stefkaja
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |