lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 25> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
etui mi je prekokrasan! baš mi je ono
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Potpisujem Anastaziju!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ostadoh bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Hvala svim curama!
Kaca ispod je rizhin papir sa onim slovcima i drvetom ili shta je to vec... poslala si mi ti takvu salvetu :) Gore su naknadno ovi makovi da malo etui zhivne... ali je 2k napravio to da se onaj rizhin papir pogubio pa ponegde deluje kao fleka ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Lilian predobro je.
![]() ![]() Sve si odličmo napravila,uredno i baš mi se jakoi sviđa
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lilian fantastični radovi al ova kutijica sa kalama je moj favorit
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
kale - ma na šta god da ih staviš savršene su, a posebno mi se sviđa ova prekrasna bijela mreža preko.... do sada nisam imala viziju kako to dobro izgleda...... jesam li možda pomenula da su kale bile moje cvijeće na vjenčanju?! |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lilian svaka nova kutija ti je savrsenija od prethodne,svaka cast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Bravo lilian!!!!!!!!!!kutije si doradila do savršenstva....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ajme, ova kutija je dotjerana do savršenstva!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Savršeno,postala si majstorica k2
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Kako je dobro
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Tacna i etui,mala remek dijela
![]() Kutija s ljiljanima,prekrasna,zadivljujuća!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je prekrasno? Jel to kutijica bila takva s uzorkom ili si to sama radila? Ako jesi čime si utiskivala one zvjezdice? |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |