moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 89> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajd još malo astera onog puzajučeg i dali cvijeta onaj tvoj veliki hibi dupli, imaću ga i ja lijepo raste ali još nema pup
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uh baš se nagleda a ovdje kod tebe ljepote
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Hvala ti Shasha.
To bi onda bio Aster dumosus?
Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma samo ti pitaj.Evo da te utješim ja ,em pola njih ne znam imena,em sam neki dan saznala koliko u stvari zvjezdana i imam
![]() Da to je jastučasti zvjezdan
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Shasha, stvarno si pravi cvjetni guru, obožavam kad mi tako, netko iz vlastitog iskustva enciklopedijski jasno prezentira sve ono najbitnije o biljci. Hvala ti.
Zanima još, jeli taj tvoj puzavi aster zapravo jastučasti zvjezdan, ili su to dvije različite biljke. Molim, bez smijanja, ak je pitanje glupo, ali volim pitati što ne znam samo ja, a možda svi drugi znaju.
Pozdravljena
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nuna,ostiči cvatu,barem kod mene,"na rate".Kad cvatu onda je to cvijet na cvijetu,pa si uzmu pauzu pa onda opet počnu.Prihranjujem ih onda kad i svo drugo cvijeće(2x tjedno u sezoni najveće cvatnje,znači preko ljeta)i na suncu su.Šta od toga ti ne radiš?
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Puzajući aster je predivan.Ostići su prekrasni.Ja ih imam ali ne cvijetaju neznam u čemu je problem,
|
|
![]() |
|
Hoya,raste i meni svašt no slikam samo cvijeće
![]() Sara,iskreno ne samo da ime nisam do sad znala nego nisam ni znala da imam neki cvijet tu posađen.To ti je posađeno u kamenjaru,raslo je...bilo je zgodno...kad se raširio po travnjaku ja ga pokosila...kiša ga je zalila....i to je bila sva moja briga oko njega.
Da,cvijetovi su jako sitni i skroz bijeli.Vode ne treba,sunca bi rekla da treba.Moj je na cjelodnevnom suncu.I prilično brzo raste.U proljeće sam ga posadila(barem mislim,ako je ranije onda je najesen jer mi sad prvi puta cvate)i popriličan grm je narasto s time da sam ga i pokosila često ako je"zalutao"na travnjak.
Iako....postoji mogućnost da je možda baš zbog"košnje" više narastao.Primjetila sam kod puno cvijeća da ako ga režeš on bolje raste.
Trebalo bi Anaidu pitati koliko ga ona ima i koliko joj je narastao.
|
|
![]() |
|
Shasha, zaista je predivan taj puzavi aster s tisućama cvjetića, na mom ekranu su bijeli, ili su možda drugačiji? Koja raskoš! Jel brzo raste, treba puno vode?
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dugo me nije bilo tu. Uh, koliko sam morala unatrag do svog zadnjeg posta. Sve ti je kao i uvijek lijepo, ali ovaj puzajući aster prvi puta vidim i oduševio me. Kad sam tek stavljala prve slike svoga vrta savjetovala si me da maknem zemlju između kulir ploča pa sam mislila: ako ostane zemlja može mi nešto rasti između. E, pa meni raste samo pusti korov, a tebi i iz betona - cvijeće.Svaka čast!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
super,predivno...ovaj puzajuci aster je kao slag na torti...stvarno je krasan...
|
|
![]() |
|
Athena,Brome,pamtite pa kad ocvate pošaljem vam
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prvi put vidim puzajuci aster,stvarno je predivan:)
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, kod mene je brat blizanac puzajućeg astera, i cvate isto! Bijeli iris je jako lepeki! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasnog astera
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš je dobar puzavac, a i čupavi ulov je dobar
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
O, pa taj puzajući aster je prekrasan. Bi se mogla ogrepsti za pelcerčić, naravno, kad ocvate? |
|
![]() |
|
Bako,malo treba "prošetati" forumom,samo da znaš šta se sve nađe
![]() Lana,šaljem danas
![]() Kako me nije bilo par dana doma(samo smo na spavanje došli)svašta je meni procvalo.
Niski puzajući aster, nisam ni znala da ga imam dok ga kod Anaide nisam vidjela(barem mislim da je kod nje),jučer se skroz rascvao
![]() A tu se pojavio i cvijet irisa.Svake jeseni mi jedan bijeli iris ponovo procvate.Nikad ne znam koji će jer su na nekoliko mjesta"razbacani" a jedan me razveseli
![]() I nešto novoga....jučer je bila izložba cvijeća(nisam ni znala da je)u sklopu baroknih večeri i nisam bila karakter pa sam ovo kupila
caryopteris clandonensic"Heavenly Blue"(za Silvek) ili ,kako ga ja zovem"plavi čupavac"
![]() |
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Stvarno super.Dala si si truda.Stižem prvim avionom da te malo(čitaj puno) očerupam.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |