LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bojim se da po slici koju si stavila Smrčkice, to nije gipsofila, malo ćemo se potrudit pa ćemo naći pravo ime
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Provjeri nam Lorica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
koliko sam toga propustila...onaj novi kamenjar mi je baš če če, a za ove viseće mačuhice nisam ni znala...baš me zanima kako će izgledati kada se razrastu
![]() Lora stvarno si vrijedna bila ![]() uskoro će još novih stanovnika u tvoj vrtek stići ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala ti Lora najljepša
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Smrčkice, upit je otišao, dobit ćemo uskoro odgovor
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
malo novosti iz mog jesenjeg pretumbavanja vrta
Euonimys, Hebe i Ljetni ćempres od Smrčka? od Hoye?
![]() Miscanthus /od Bake Bee/, gazanije clorophytum, gipsofile
![]() Aquilegia /od Triše iz Skradnika/
![]() Alstromeria / od Hoye/ i Vinca
![]() Rododendron Gomer Waterer
![]() Aptenie /od Smrčka, imam njezinih puno sukulenata, ali nisam stigla poslikati/
![]() Russelia
![]() Echeveria pallida
![]() Ruže ponovo cvatu pa jedan pupoljak ruže Lilly Marlen
![]() Ostalo se još sredjuje.....
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() Onaj ljetnji čempres je Hojin, ali mislim da je suh. Prekrasno si to uredila, ja ljubomorna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Što više sređuješ ?! Pa sve ti je bilo sređeno, uredno i lijepo posloženo.
Smrcko, i bio je suh kad sam joj ga dala, ali to smo učinile samo da sjeme dozrije do kraja.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hvala cure.....
Hoya, pretumbala sam pola donjeg dijela vrta.....te cotoneasteru, nije tu pravo mjesto, te aucuba treba više sjene, te lantana ide u zemlju, te posadi ukrasne travice od Baka Bee, pa ponovo premjesti pa...........ma više i ne znam što, ali još nisam završila
|
|
|
![]() |
|
Lora ti imaš u onom vrtu gipsofile, to nije kao ono što sam ti dala?
![]() Zar klorofitum može direktno u zemlju, ja sam mislila da je sobni cvijet? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora i ja neprestano nešto premještam i pretumbavam ali to je i dobro jer svako malo pa imam novu kreaciju u iznova uživam....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim da većina nas voli premještanje i pretumbavanje, u tome i jest draž naših vrtova. Novosti kod tebe Lora su odlične, moram to vidjeti uživo.
Lili Marlen me osvojila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast Lora -kod tebe je i jesenjsko sve predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hvala cure,
![]() ![]() Smrčko oni mali cvijetići rosa su gipsofile, a ono što si mi dala je po svemu sudeći jedna vrsta tradescantie, tako su mi rekli, čekam samo da mi potvrde koja.....
Triša, samo dodji, ali nije još sve riješeno.
Korijenko ma ja sam ti rodjena za premještavanje, dok sam mogla to sam radila i u kući.....
Niho ma nema baš puno jesenskog cvijeća, možda dogodine, Bogu zdravlja......
![]() Skoro sam zaboravila, da clorophitum je sobna biljka, ali u proljeće kad je iznesem i napravi izdanke potaknem i u vrt.......kad bude zahladilo jednostavno ću je spremiti......
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lora sve je super, jako mi se sviđa kako si to pretumbala..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovaj sedum je prekrasan i izdržljiv Neki dan sam ga ponovno vidjela na jednom riječkom prozoru, jako bujan u prozorskom sandučiću. Ali štos je u tome da je tamo bio i u vrijeme kad sam studirala (a od toga je prošlo 30 godina) , od tada kad god tuda prođem, on je uvijek tamo |
|
![]() |
|
otok ti si tu negdje u blizini?, ako jesi kad dolaziš i ako trebaš, kod mene ga ima za prodaju
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lora, zabljesnuo me ovaj sedum, puno godina sam ga gledala na tom istom prozoru (kad se skrene iz riječke bolnice u današnju Vukovarsku), a sad je opet tamo kao da nisu prohujale godine.
Imam nešto slično tome, ali nisam baš sigurna da li je to. A sada sam pregledala i ostale sličice, krasan ti je vrt, sve ljepši i ljepši |
|
![]() |
|
Hvala Otok, ja sam negdje na sredini Vukovarske, pa dole ako ti je poznato prema Paji Široli. Ako imaš prilike javi se i svrati dat ću ti koliko god hoćeš
![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lorica - divota jesenske raskoši je kod tebe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |