Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 70> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam drage djevojke što još uvijek svratite na moje stranice, mada je kako rekoh, pri kraju stavljanje cvjetnih slika za ovu godinu. Ima još nekih iznenađenja po vrtu; cvatu još uvijek stolisnici, kokotići, bijeli phlox je opet sav u pupovima, ali svi su već zauzeli svoja mjesta u ovom albumu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ti stvarno možeš uživati u svom vrtu! Divno!
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Horti ,ovo je predivno
![]() Trisa ,ona flekasta biljka se zove pulmonaria. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ne bi se baš reklo da je sezona na izmaku, toliko toga prekrasnog još uvijek cvate.
I naravno uvijek kod tebe nekih neobičnih biljčica -učim, učim, pamtim imena |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Vrtna sezona je na izmaku, neće više biti puno slika. Ipak danas sam još pronašla novotarija.
Aconitum carmichaelii
Puzavi zvjezdan ( Aster snowflurry ) je tek počeo cvjetati po rubovima:
Eupatoriumu sam se već divila ( ima slika negdje prije ), a sad je i procvao
Počela je cvjetati i trava ( miscanthus ) pa sam je odmah morala uslikati, ne mogu dočekati da se skroz metlice razlepršaju. Ne znam kako joj se ovaj aster upleo u korijenje, zloćko.
Silvekine šumske jagodice se uopće ne obaziru na godišnje doba
![]() Asteri me iznenađuju kao i stolisnici, sami se siju, a svaki je svoje nijanse, čak su im cvjetovi veći nego "starcima":
Ovog sam dobila na poklon u vrtlariji:
I za kraj malo živahne boje dalijice na čipki od zvjezdana
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
horti nakon svega što su ostali napisali, ne znam što bi još rekla, prava si majstorica
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasno,krasno...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Horti Lantana je napisala najljepše: rapsodija boja! Predivno. Kako i jesen može biti cvijetno raskošna. |
|
![]() |
|
Svima zahvaljujem na posjeti i komentarima. Ne mogu vam reći koliko mi znači vaša podrška i lijepe riječi. Tako mi je srce puno da bih vas najradije sve zagrlila.
Počela je i ovdje kišica Perla, stvarno je zlata vrijedna jer je zemlja suha i tvrda. Nadam se samo da neće sad padati beskrajno dugo i da ćemo još uživati u suncu.
Mala žuta biljčica je izazvala zanimanje a ja joj na žalost ne znam naziv.
Slikala sam je ponovo pa ću staviti slike na identifikaciju. Možda saznamo nešto više o njoj.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Slušam kako u ZG pada prava, bogata, jesenja kiša i to me odmah podsjetilo na tvoj krasni žedni vrt. Nadam se da gledaš vrt pod kišom i slušaš kako biljčice piju.
Hajde odaj što ti je ono žuto? |
|
![]() |
|
patuljak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 76 |
Sve me očaralo kod tebe, od kamenjare do samih astera...
A ova diskusija sa malčom je jako dobro došla svima, barem meni... ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Hortiiiii
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kad god prošetam tvojim vrtom ima nečeg novog i nečeg posebnog, prava jesenska raskoš boja
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom!!! Uvijek me nečim novim iznenadiš, a pogled na šarenilo...
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Šetam po tvom vrtu i jednostavno me ostavlja bez daha.Predivno si ga uredila.Kamenjar je moj favorit.Jednostavno prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Stvarno cvijeće u jesen kad nisu zakve vrućine najljepše izgleda.
Lantana je predivna,sviđa mi se i onaj šareni sedum,takvog još nisam vidjela. |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Predivno!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Neki sam dan kod Fuksije rekla da ima vatromet u vrtu, mislim da ga imaš i ti, pravi spektakl boja.
![]() Uživajmo maximalno u ovoj jeseni jer još malo pa sljedi spremanje tegli, "oblačenje" biljki... i planiranje za sljedeću sezonu.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |