Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 184> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bako, nije to erika - to je ljetni čempres, ali je jako, jako sličan eriki i nije čudno što si se zbunila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko imam oleandre pa skoro 40 godina. I rezala sam ih bez rukavica i dok smo imali otraga povrtnjak spaljivala bez maske. I do pred godinu dana nisam ni znala da su otrovni!
![]() Tako da baš taj otrov i ne djeluje ovako izvana. Skuhati juhicu pa staviti koji listić e to ne znam!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Pa što ovo nije erika???
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Evo mene u maloj jutarnjoj setnji tvojim vrtekom.
Gledam kadifice i divim im se. ![]() Mislim da cu i ja u svom vrtu nagodinu imati samo ove niske, jer one visoke moram vezati i vjetar ih slomi. Vidim i kupusa tu ima kod tebe, ma svasta se tu nadje, svaka ti cast. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, to će te i inače svake sezone čekati, kad budete tamo živjeli - taj prvi, teški šok kad mraz učini svoje.. Šteta.. No, ne možemo protiv prirode (koliko god bih i ja htjela da sam u nekoj blažoj klimi - iako, sad mi se moja super čini!)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ma što kukaš, još uvijek ti je sve lijepo
![]() što bi ti htjela da ti i zimi vrt bude kao ljeti i to u Fužinama, gdje se zna kakva je zima.......moj je već sad oguljen......
da da pridodam i bobice solanuma capicastruma /trešnjice/ su veoma otrovne......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Je Flavijica bio mraz ljudi koji žive tamo su mi rekli, a i vidi se na pola vrta stučenog od mraza. Prošlu godinu u ovo isto vrijeme je vrt za dan bio kao da je vrelom vodom pofuren. Tu ti je nadmorska visina 750 m i zbog toga dođu rani mrazevi i snijegovi krajem 6. mjeseca. ![]() Hvala Maslačak ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
uvijek krasna setnja tvojim vrtom...uvijek uzivam
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckić
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nešto što je još jako.
![]() Hojčekine astromerije rastu i mraz ih nije oštetio. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E Sara jedino je sa te strane lijep, sad mu je već kraj i mraz mi je zdrmao sve biljke u Fužinama
![]() ![]() Pola kadife je smlavljeno i sleđeno. Vidiš. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Smrcko, konačno i od tebe nešto slika!
Pa zar je onaj lijepi primjerak ljetni čempres? Prvi put vidim i čujem, oduševljena sam Smrcko, ajde ga malo poslikaj iz raznih kuteva.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
I mene je Baka zbunila. Imam i slike erika, pa sam mislila da na njih misli
![]() Moje mini maćuhice tako mini da treba lupica da se vide, a onda imaš što i da vidiš ![]() ![]() Hvala vam na posjetiiii ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sviđaju mi se ove mini mačuhice,tak su slatke.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Super Smrckić! Ljetni čempres je baš super...vidiš da ga je baka zamijenila sa "erikom"...čak sam i ja na prvi pogled mislila da je erika! Odličan je...a bugica...super da ponovno cvate....znači da joj je dobro!
![]() |
|
![]() |
|
Za obje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lijepa moja, čempres je i dalje kralj, a maćuhice kneginjice!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Te mini maćuhice su mi prekrasne
I malo o jeziku - na leđima, krke, na krkač - kod nas na karkuc |
|
![]() |
|
Ovdje su Korjenčice tvoja dva kaktusa i onaj opasni što sam bode
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bungica mi je malo oćelavila , ali je ponovo procvjetala.
![]() Sukulentić mi raste. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |