chiarita2-naši prvi pokušaji decoupage-a |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
na krivom mjestu sam postavila sliku, na slike cvijeća-decoupage, ne znam kak da ovdje stavim slike....help!
|
|
![]() |
|
evo počinjem stavljati slike radova koje smo MM i ja radili u decoupage tehnici.nadam se da ću uspjeti staviti slike.
ideju za bavljenje decoupageom dobila sam pregledavajući ovaj forum prije nekih mjesec dana, a dotada nikada nisam ni čula za tu tehniku. inače sam umjetnički dibidus, ali MM je umjetnička duša pa se i on zainteresirao i meni pridružio, ali on i sam nešto crta...vidjet ćete, nadam se.... molim vas iskrene komentare, znamo da smo tek na početku pa nas slobodno kudite.... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |