Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Korisnik | |
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E, i da ne zaboravim, oni prekidači, štekeri; neznam točno kako se to zove- uglavnom, predobri su!!! Ideja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
WOW Iluvia, prekrasne su ti ove vješalice!! Favorit - paunovi!!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Preslatke su...ne biti lijena...gle kakve sve prekrasne stvari radiš.Hoću još!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
aaaslatko, lijep poklon! |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
aaaslatko, lijep poklon! |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš slatke vješalice!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
malo sam bila lijena protekli mjesec...
![]() Sada je malo zahladilo i ja sam zivnula... a osim toga i kolegica s posla ima rodjendan, pa sam morala zivnuti... ![]() Eto rezultata (nisam bas zadovoljna sjencenjem, a pogotovo se na fotkama ne vidi, ali sta je tu je) ![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
ove nestrpljive kutije su odlične,baš dobre,i uputstvo kako ih raditi,vrlo korisno
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasne boje na ovoj "nestrpljivoj" kutiji!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Želim ti da uvijek budeš nestrpljiva....jer si iznimka koja potvrđuje pravilo strpljen-spašen. Podloga je fenomenalna....
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
svaka cast stvarno su ti predivni radovi
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
stvarno fenomenalan rezultat tvoga nestrpljenja. ja sam jučer gledala i gledala tu kutijicu i nikako nisam mogla doći na ideju kako je to izvedeno.
pa onda kažu strpljen - spašen! pih!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
hvala vam cure na pohvalama... lijepo je vidjeti da se nekome svodja sto sam napravila
![]() lilian i božica... odgovor za vas i sve ostale koje zanima kako se dobilje podloga kao na zadnjoj kutiji: 1. najvaznije je biti nestrpljiv (takva sam od glave do pete) 2. limena kutuja je obojana crvenim akrilinim lakom u spreju... dva do tri sloja, ali između je nestrpljenje da se osusi... i onda nastanu mjehurici i tragovi cijeđenja 3. onda pokusaj sakrivanja nestrpljenja... tupkanje spozvicom - prvo crna, pa kad je napola suha zlatna boja 4. pa kad se nestrpljenje iz korka 2 jos uvijek vidi onda izrežete ornamente i naljepite preko toga 5. i na kraju ono sto je trebalo biti umjesto koraka 2 - decoupage papir s novcicima i kljucem... eto... ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasne kutije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() vau ..podloga je super...što tek napraviš kad se trudiš....kad ovako napraviš bez truda [/QUOTE] |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično,prave starinske kutijice!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odlično,ti si prava majstorica.Ova zadnja kutija mi je super a ideja za zaštotu prekidača-odlično!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |