Moj vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Korisnik | |
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima!
Agrumi su moja opsesija.Imam ih svih vrsta.Cijelu se zimu sladimo s njima pa se ne bojimo svinjske gripe (uz, naravno, ljekovito bilje ) ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
i neka mi sada netko kaže da su ovo zimske slike, predivno, a koje tek obilje agruma
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne su ti ruže, ovo vrijeme im odgovara, ali agrumi, pa ti imaš za cijelu zimu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ružice su predivne, ali naranče, klementina, limun
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
A evo malo i južnih plodova.Naglašavam: ekološki uzgojenih.
Crvene naranče: ![]() Grejp: ![]() Klementine: ![]() ![]() Limuni: ![]() Wasingtonke i klementine: ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stvarno,kao da lijeto nije ni završilo.
Ruže su predivne ![]() |
|
![]() |
|
Evo me opet sa slikama iz mog vrta.
Nadam se da ćete uživati jer je neobično rascvjetan za ovo doba godine. To su prednosti juga: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Dunja me oduševila,a i šipak nije loš
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Svaka čast Fermina dunju je predivno za vidjeti tako punu plodova..a sigurno i divno miriši..
|
|
![]() |
|
Egzotika?
E to mi je drago čuti ![]() Volim tropsko i mediteransko bilje. Zapravo, kod mene takvo najbolje uspjeva. Ali moj vrt nije ni upola tako bogat kao tvoj.Često tamo svratim da se divim. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Uvijek volim navratiti malo pogledat šta ima novo od tvojih sličica, draga Fermina....jer je tvoj vrt za mene prava egzotika! Odlično! Za podraneu +5!!!
![]() |
|
![]() |
|
Nemojmo pretjerivati, Sara, ali vrt mi je stvarno lijek za moju dušu.
I agrumi su počeli žutiti....ali rano je još za slike.A bit će ih. Oni su glavni u mom vrtu. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Fermina, majstorica osima za cvijeće i za voće
Čestitam, lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dunja je prepuna, a šipak slatki voliim jesti, a od ljutog praviti sok.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Dunja i ove godine prijeti da će se polomiti od roda:
![]() Šipci nisu baš rodili ali su preslatki: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
U začinskom vrtu imam i mažuranu koju sam ošišala pa se obnovila.
Tu je i jedan bosiljak koji je izniko nakon ovoljetne cvatnje: ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Fermina prekrasno, prelijep čubar
![]() |
|
![]() |
|
Tek dolazi glavna cvatnja.
Naravno ako se vrijeme ne pogorša.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Podranea je predivna,
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |