Moj decoupage - dada28 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 15> |
Korisnik | ||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Naravno da znam! ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Ma draga ne ljutim se to mi je baš simpa,i meni se dogodi da mislim da sam pogledala nečije radove a ono figa.....
![]() Ako neko ima ovu kocku nek se sad javi ili nek šuti do daljnjeg.......
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
ma nisi mare kriva neg ja ..jer kod čitanja teme letimično bacim oko na avatar vidim kao svoj i odem ne prozborivši niti riječ pa poslije skužim
![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Sad je mare kriva.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
vidim da ti nisam komentirala zadnju slikicu(al me stalno mare-nostrum sa istim svojim odnosno mojim avatarom zezne mislim da sam nešto rekla a to nisam ja)..no slikica je nešto drukčija od tvojih uobičajenih ali je svakako izvrsna..još jedan krasan detalj za moj omiljeni hodnik(a znaš i zašto
![]() |
||
![]() |
||
|
Jako volim lavandu tako da su mi tvoji radovi ali i tvoj hodnik predobri
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
simpatićan motiv,dobro iskorišten
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
i meni se sviđa... jako!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Bravo za ideju i motiv!!!!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Dada tko bi tebe zaboravio....tvoja platna pogotovo. Iako je ovo u nešto drugačijem stilu...meni se dopalo...super si posložila...
![]() |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
jako "slatko"...
![]() |
||
![]() |
||
|
dada nismo te zaboravile! ovo je odlično,mackala sam i ja danas al uzaludno
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Sigurno ste me već zaboravile...Danas sam nešto namackala (još se nije ni osušilo)...da se uklopi u moj lavanda hodnik
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
|
Ove ruže sam naručila iz Njemačke...
|
||
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Otkao sam došla s godišnjeg pregledavam forume ali izgleda nisam sve pregledala. Ove ruže su prekrasne
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |