Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 30> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...a ja sam kao "majstorica"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Obje kutije su mi krasne, posebno ove boje
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Dorina i Lula... hvala vam cure drage... od vasih komentara dobijem poticaj
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mmmmm..kako to tebi dobro ide ...čak i kad si virozna. Obje su ti kutije divne...neznam odabrati...prva posebna zbog motiva, druga zbog stihova kako kaže Izzy dala si joj svoj poseban pečat.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iluvia prekrasno, maštovito, meni pre pre divno. Majstorice
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Mare i Anđelka... hvala vam cure, bas ste me obradovale. Dugo sam razmisljala da li da tu kutiju operem ili da je ostavim. Malo mi je prazna... ali sto god sam htjela jos dodati nekako mi nije pasalo. Motiv zapravo nije lovacki, to je dio Raffaelove slike, nedostaje jos s desne strane Madonna s djetetom... ali nije stalo...:))
Izzy... da samo znas kako si me obradovala komentarom... napokon je netko prepoznao stihove... ![]() ![]() ![]() ![]() Chiarita... hvala na lijepom komentaru |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
predivne kutije, ali meni osobo je ljepša smeđa sa stihovima
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutije su fantastične. I meni je posebno draga ona prva, jer je motiv još neviđen na radovima. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepe kutije! Kao što Mare kaže, prva je posebna zbog neobičnog motiva, ali meni je nekako draža crvena jer si joj dala svoj osobni pečat stihovima, to mi se jako sviđa! LOTR fanica, ha?
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivne kutije,ne znam koja mi je ljepša.Prelrasni detalji na smeđoj kutiji.Možda mi ja za mrvicu ljepša ona prva lovačka jer je posebna.Takvih motiva ne viđamo često |
|
![]() |
|
Ovo su rezultati proslotjednog produzenog vikenda. Tek sam ih sada poslikala. Jos ih treba lakirati, ali... malo sam virozna a i bas mi nesto nista ne ide od ruke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
Monna, Primavera, Kaća... hvala vam najljepsa cure. Imam namjeru jos malo raditi s vjesalicama. S ovima nisam bas zadovoljna, malo su mi "praznjikave" ako kuzite sto zelim reci. Pittorico mi nikako ne lezi, a kako stvari stoje ni vodene boje u olovci. Mozda bi bilo bolje da se drzim onoga sto znam, ali vrag mi ne da mira...
![]() Lula... tvoji me komentari trjraju na akciju ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ajme otkad nisam radila sa vjesalicama,bas si mi dala volju da ih se ponovno uhvatim..lipe su mi,posebno ona sa anđelima
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ovje vješalice bih rado preselila u svoj ormar, preleijepo!
![]() |
|
![]() |
|
samo ti mila eksperimentiraj...i neka nam poispadaju oči od ljepote...jedva čekam što ćeš nam novo uslikati
![]() |
|
![]() |
|
Drage Anđelka, Dori, Božice, Lula, Sasha i Mare... hvala vam drage moje na lijepim komentarima. Vjesalice izgledaju bolje uzivo nego na fotkama. Imam novi aparat i jos moram eksperimentirati s njim... a i s vjesalicama dabome..:))
|
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Jako mi se sviđaju vješalice,nisu pretrpane uzorcima i bit će pravi gušt objesiti komad robe na njih
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |