OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 287288289290291 374> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Briši poruke
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jeste predivna,al meni je u
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivna je cikasica..
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Prekrasna cikasica
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Niho, Niho, kad tvoja cikasica bude ovako cvala (za jedno 20 godina) onda mi se javi
![]() |
|
![]() |
|
Et opet bila a nigdje cikas palme kod tebe-sad ode
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Predivno Otok, a tek plavi zvjezdana, naprosto izmišljena plava boja
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Zvjezdan i dalija su moji favoriiti!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Otok,...uživam u tvom vrtu svaki puta kad "dođu" nove fotkice! Scaveolu obavezno spremi....šteta bi bilo da propadne.....a tako ti je lijepa!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće je prekrasno ali i ono sve zeleno.
Već vidim da ću na proljeće morati u investicije za nove vaze.
Prepoznajem tvoje biljke, koje sam složila po tri skupa... pa kad se razrastu - selidba svatko u svoju "kuću"!
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ovi plavi zvjezdani su ti predivni,uvijek me ostavi bez daha njihova nijansa plave boje!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
cvijece ti je preljepo , a tek lukovice pa tu ima svacega a tek kad to procvate
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Ako nisi sigurna da je ne bi mogla sačuvati unesi je u kuću ako ti je malo rizićna. Tako i ja radim sa nekima za koje nisam sigurna da će prezimiti
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Po svim vrtovima zvjezdani sada prednjače, moji su tek krenuli, pogotovo visoki jer nisu baš na suncu
![]() ali sad su krenuli, ima i plavih i bijelih a ovaj niski mi je baš krasan ![]() i jedna dalija - zadnja za ovu godinu ![]() scaveola ne cvate više bujno, ali možda je uspijem sačuvati ![]() |
|
![]() |
|
Niho, pa ti znaš da kod mene nema prave zime, mi smo ti zimi na 7-10 stupnjeva, osim ako nas zima baš ne iznenadi. Tako da su moje cikasice uvijek vani i zalijeva ih kiša.
Pitaj malo Flaviju ili neke druge cure s kontinenta što rade s cikasicama zimi. |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
vrt a i lukovice su ti jako lijepe
![]() ![]() posebno me zanimaju muscari plumosum, da li i oni cvatu u proljeće?....tu kod nas ih nisam vidjela.......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hajde mi kaži sad za onu moju cikasicu . Kod mene još malo pa će biti prava zima -gdje da je stavim -i kako da je zalijevam-i samo ću ti reći da još nisam odustala od tvoje -uvijek mi je sve nekako tvoje drago a nju željno još uvijek čekam pa makar i mali picmoljak
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
imas bas krasan vrt...super je to svasta nesto
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 287288289290291 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |