Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 19:52
s obzirom da mi prkosi baš "prkose" i grozni su mi a fino sam oduševljena sa portulakom koji i dalje lijepo cvate kao i drugi rozi e druga godina će biti obilata sa portulacima
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 19:47
evo mog novog "rakića " ali sa lila cvijetićima..sad sam u potrazi još za žutim.. baš je grmić slatki
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 16:00
kod mene Dudo traje mnogo duze,uopste nece
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 12:22
....one dvije poruke (tvoja zahvala i moja primjedba da ne vidiš poruke)smo poslale u isto vrijeme....i ti si nam isto "fletna" smile96smile91
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 12:15
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

....a Duda samo "meće" slike nije niti primjetila tri odgovora za svoje nove biljčice.....smile188
prdo jedna jesi fletna LOL..jel vidiš da sam vam lipo zahvalila na prepoznavanju zvončića..stavljav slike preko photob.pa to traje vraški dugo..
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 23:05
....a Duda samo "meće" slike nije niti primjetila tri odgovora za svoje nove biljčice.....smile188
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 23:04
hvala na fletnom odgovoru smile79odoh u krpe ..nastavak sljedi sutra..laku noć 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 23:02
ovaj đumbus je moj jasmin u tegli poprilično se razraso al nije cvao ? ne kužim u čemu je stvar
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 23:01
Lantana...pa mi smo "fletne"....kaj si zaboravila? smile96
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:58
Gle gle kako smo brze, tri smo u minuti odgovorile ua lisianthus, dobro smo se ovo školovale...
život je more
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:55

Mislim da je ono ljubičasto i rozo prekrasno LISIANTHUS! Mrak su, i jedan i drugi! Da li mogu u tvoj vrt...e to već neznam.....valjda će netko pametniji znat! smile93....paketi od Lantane su savršeni....govorim to iz vlastitog iskustva...smile91

A grčki je san snova! Super si se ponovila! Za pravu curu pravo cvijeće ClapClapClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:55
Ja mislim da je to onaj lisianthus, mi kažemo lizijant, puno se upotrebljava u aranžmanima i buketima, ima ga u raznim bojama plavoj, roza, bijeloj i šatiranih, mislim da Jagoda ima jedan na svojoj temi, koji je najljepši koji sam ikad vidjela.
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:55
moja draga surfinija mislim da polako odlazi
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:54
Duda-Lave, onaj lila i roza cvijet,  čini mi se da je to  Teksaški zvončić-Lisianthus (Eustoma grandiflorum).     
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:49
Ova tvoja nova biljčica je stvarno interesantna!
Baš bi voljela znati o čemu je riječ. Ajde cvjetoljupci!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:49
moja šeflera..jako mi je draga kupila sam je prije godinu dana kao malu biljkicu u K..u i brzo je narasla..sad sam u potrazi za šatiranom
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:46
Bože šta je lantanu udarilo vidi ove ljepote svaka joj čast . Stvarno imaš sad još više predivni biljaka
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:42
ovo je moja nova biljkica,ima je u dve boje ,da li je tko prepoznaje jeltrajnica ak je jel može kod mene u vrt
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:32
Dobro da si posadila jer najavljuju kišu, a i ovaj grčki je krasan.
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:28
lijepi grčki oliander..hvala NicklessBig%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.