Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 133> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lantana ti je zaista posebna, ali i ostalo je vrlo lijepo, baš sam lijepo prošetala tvojim vrtom, a princeza je pravi biser
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Osim cvijeća dobar ti je i ulov Duda
![]() Tko je zaslužan , TM?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ljubičasta verbena i lila lantana, maslina i juka ... ne znam što je ljepše. I baš šteta što su lila ostići zaboravili cvasti jer još nisam vidjela ljepše od onih tvojih!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e drage moje MprviM je bio fijasko mojih prvih trideset godina života ali..zato kad sam "birala" drugog e taj je moro znati:uloviti,pripremiti,speći,pojesti i očistiti..hehe..zafkavam se al nisam daleko od istine..MM uvatio fine ciple zlatane,arbuna,kavale,šampjera,trilje..izvrsno za roštilj uz miješanu salatu njam..a ostići možda još onaj grm koji nije ošišan bude još ove godine cvao naravno ne onako puno,evo ovih dana je i dalje ovdije jako toplo pa već danas sam primjetila da ošišani grmići se polako ozelenjavaju do zime već će biti zeleni a na proljeće opet ludnica od cvijeća
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Čestitam na izboru
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Meni je mimar jednom tako lijepo napisala kao se u mom dvorištu osijeća sklad i toplina doma. Ni blizu se neznam izraziti kao ona, ali njen tekst bi tako lijepo opisao ovo što si navela o TM i tebi .
Tvoje predivno dvorište samo je odraz toga.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pa moram priznati da je MM moje drugo-muško ja..odkad sam srela ga moj život se je iz korijena promijenio ali to žena mora ujedno i htjeti sama izvuć se iz pakla i pokrenut se ..uz njega sam uspijela stvoriti dom bar približno kakav sam htjela u snu ..eto velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
Čestitam i TM na izboru
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me napokon u svojoj temi,svašta se događa vrijeme je prelijepo toplo i mirno,turisti se kupaju,moja lave pije već treći antibiotik ali hvala bogu joj je bolje,MM se vratio sa svog gurmanskog tečaja fino sa gihtom i naravno ovih par dana da smo skup i nešto da mi napravi ..figu mu njegovu..leži i gleda TV jer mora odmarat nogu..jooojjj e a sada nešto fino i za moju dušu-prvo sam dobila krasan paketić sa grčkim oliandrom a -danas sam se napokon dokpala od svog beastog poštara i lantanin paketić evo šta je svašta bilo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e moja lantana misli da bum ja ovo sadila prek vikenda..neee...već je jutros sve fino posađeno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro da si posadila jer najavljuju kišu, a i ovaj grčki je krasan.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovo je moja nova biljkica,ima je u dve boje ,da li je tko prepoznaje jeltrajnica ak je jel može kod mene u vrt
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože šta je lantanu udarilo vidi ove ljepote svaka joj čast . Stvarno imaš sad još više predivni biljaka
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
moja šeflera..jako mi je draga kupila sam je prije godinu dana kao malu bil
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova tvoja nova biljčica je stvarno interesantna!
Baš bi voljela znati o čemu je riječ. Ajde cvjetoljupci!
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Duda-Lave, onaj lila i roza cvijet, čini mi se da je to Teksaški zvončić-Lisianthus (Eustoma grandiflorum).
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja mislim da je to onaj lisianthus, mi kažemo lizijant, puno se upotrebljava u aranžmanima i buketima, ima ga u raznim bojama plavoj, roza, bijeloj i šatiranih, mislim da Jagoda ima jedan na svojoj temi, koji je najljepši koji sam ikad vidjela.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Mislim da je ono ljubičasto i rozo prekrasno LISIANTHUS! Mrak su, i jedan i drugi! Da li mogu u tvoj vrt...e to već neznam.....valjda će netko pametniji znat! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |