Moj decoupage - početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super..a kuticija s čašama je fenomenalna..
svaka čast..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
ostala sam bez rijeći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Ta kutijica je bila poklon!
![]() Bilo mi je totalno žao odvojit se od nje... |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Samo radi ...lijepo je proći tvojom galerijom...puno lijepih radova...lijepo osmišljenih...nekako mi je najviše zapekla za oko ona kutija u obliku srca sa ružicama....
![]() |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Hvala Vam, tete, puno, puno!
Sad sam dobila gas za radit još više... ![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
ja se kao početnik mogu komotno sakriti iza tvojih radova, sve mi je odlično!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kao prvo dobro došla. A sad da vidimo! Ovo su početnički radovi? Ako je ovo početak onda čista desetka! Maya, radovi su ti odlični, samo tako nastavi dalje. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,koji radovi! odlično!
![]() |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
A vidi svijecice, bas su superiska ispale. Na ovoj slici se jos najbolje vide.Moje slike nisu tako jasne.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
To sam ja čekala da bude puno radova, da ne ispadne jedna kutijica na tjedan
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Znači ne radi to s a samohodnim kuhačama?
![]() A gle tebe,dok sam se okrenula ti ubacila još tonu toga.sad ću bar imati šta raditi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Ja jos nisam slike prebacila na komp. A pored prekrasnih radova ovih teta salveta mogu se sakriti.
Uz ove paradajze jos fali samo ona moja dascica. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mare, ja sam ih i napravila s tim ciljem, ali ništa od toga!
Opet sam osuđena na samu sebe (sreća da postoje mame, bake i svekrve... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Pa Maya bilo je i vrijeme da pokažeš šta znaš.Sve je super a kutijice su sve preslatke.Kuhače su tako dobre da očekujem od njih da same skuhaju ručak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |