Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:32
sve je kod tebe  savršeno, izbor biljaka, raspored sadnje, preljepo ukonponirano sa okolišem, odlično uslikano i prezentirano još onako lijep zalazak sunca- predivno, romantično, sjetno, zatvorim oći i imam osječaj da sam tamo smile79

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 16:59
ja ovdje ništa ne vidim -lantanaaaaaaaaaasmile107-----smile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 20:35
predivno Lantana predivno!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 20:41
evo kod mene pljusti kisa,prava jesen,i gledajuci tvoje slike bugice,zalaska ...sva sam se raspilavila
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 20:57
Hvala vam svima smile79
I ja gledam ove jučerašnje slike i ne mogu vjerovati, kako je bilo krasno vrijeme, a danas ujutro išla na posao motorom, sunčano, čak i vruće, a kad sam se u 18 sati vraćala kući skoro me odnjelo na Hvar, kiša i orkanska bura, sve s terase odnjelo, ujutro ću skupljati, sreća što sam jučer sve posadila i sredila, eto vrijeme nas je stvarno iznenadilo, ali bit će još lijepih vremena, ja se bar nadam.
život je more
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 20:57
i ja se grijem na tvojim slikama....ovdje kišurina i tmurno a kod tebe sunce i cvijeće - raj na zemlji.Uživaj i za mene
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:30

Joj kako me dugo nije bilo u tvom cvjetnom carstvu Embarrassed, a danas sam se nauživala ljepote i neznam šta bih izdvojila - možda podraneu ili bugicu, zalazak sunca, pogled iz ptičje perspektive, kamenjar, ruže..... sve je smile120Baš mi je bilo ugodno gledati ljetne i cvjetne motive u ovaj hladni jesenji kišni dan. Nadam se da ti orkanska bura nije napravila štetu u vrtu i oko kuće Confused.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 14:09
Hana samo se ti grij, nakon jučerašnjeg nevremena evo opet sunca uz malo bure.

Hvala ti Kat.rea kod mene uvije nešto cvjeta, takva je klima, a i ja više volim različito cvijeće pa da uvijek ima nešto što cvate.

Puhalo je žestoko stol i stolice smo kupili kod susjeda i robu, cvijeću nije puno naškodilo osim onom koji je direktno na udaru bure. Podraneu je malo pofurilo po cvjetovima, ali ima novih pupoljaka, a ružu penjačicu je obrijalo jučer je imala pupoljke i lišće, a danas samo grane.
život je more
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 14:46
koje krasne boje..ti si profesionalac  ,zar ne?   ma imas fantasticno bilje..uzivam biti tu..svaki cas dodjem i uvijek je nestosmile91
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 16:04
Uh, Lantana i kod tebe znači vjetar "provjetrio".. I do mene je došao!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:18
Ima li išta za mene -jeli ostala iz tvog vrta  išta oti vietrovi će sve odnijeti --i ja osta bez lantanicasmile107
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:06
divan pogled u predvečerje koji mir i spokoj pa prava romantika
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:13
lantana sve je prekrasno,izgleda da i ja imam podraneeErmm  bar mi se čini po listovima 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 18:49
Maslačak. ma nisam ti ja nikakav profesionalac i ja sam na početku samo sadila, nisam ni znala što sadim, cilj mi je bio da se zeleni, da vjetar ne diže prašinu, a onda sam malo pomalo vidjela sama što ide što ne, kako kombinirati po bojama i po tome kada nešto cvjeta, i eto nastao moj vrt...

Anaida znam ja kako je to kad puše, kod mene i ispod Velebita je najjača bura na Jadranu, jer je iznad Bola najviši vrh Vidova gora i niz nju se bura samo sruši dolje, ali cvijeće se brzo oporavi.

Niho, budi ti bez brige, lantane su tako žilave, da im bura ne mmože ništa, a tvoje su sigurne.

Hvala Inaja.

Rose podranea ti ima listove jako slične tekomi, stavi neku slikicu na prepoznavanje pa ćemo probati ustanoviti da li je podranea.

život je more
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 19:00
stavila sam je na identifikaciju biljaka. penjačica je,sad je toliko velika da mi ide preko visine balkonskih roleta. do sad nije nijednom cvjetala pa neznam sta je. 
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 19:28
Lantana svi su prije mene sve rekli zato nemam što dodatismile120
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 19:36

Lantana a što reći za tvoje novitete! Sve lijepo slažeš, vrt sve ljepši (ako to uopće može više biti).

Ja se razveselim kad vidim kako izgleda nešto što imam od tebe, pa ću se i ja moći hvaliti!WinkLOL Ovaj put mislim na puzavac. razgranao se na sve strane a osnovna biljka puna pupoljaka, nadam se da će uspjeti i procvjetati ove godine još.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:00
E moram ti reći nešto . Sad sam čitala knjigu za onu što sam ti rekla da imam i mm.u kažem meni samo Lantana može srediti-(iskombinirati ) biljke za moje prozore i vrt i kako ona napravi onako će i biti -jer stvarno ne može ti niko pariti . Svaka čast u svemu.smile141 Znaš kakva mi je kuća pravi mi kombinacije i opet će biti Lantanin vrt na koj ću biti posebno vesela i sretna
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 22:19
Hvala svima.
Rose nisam vidjela da si stavila na identifikaciju.

Lika hvala ti.

Baka meni je posebno drago da te vesele biljke koje i ja imamWink

Niho draga meni ti ide u vrtu, ali ovo u pitarima ne baš, meni su u pitarima samo cikasice, kaktusi i pelargonije, jer su to jedine biljke koje neće uginuti ako ih ne zaliješ dva dana ljeti, u svakom slučaju prijedlog mogu dati, ali meni je kod tebe sve lijepo, njegovano, pravi primjerci.

Danas kod mene opet bura, ali popodne je bilo lijepo sunčano, rascvjetano

Visoki bijeli aster, ni bura ga nije polegnula

Felicia u punom cvatu

Alyssum - raste iz svake rupe i nakon stanke ljeti sad će cvjetati opet do ljeta

Pacifička krizantema se priprema za puni sjaj

Svaki put se oduševim kad vidim ove anemone

...a i dalije su u punom cvatu

Rudbeckia lijepa i neumorna

Pelargonia, list joj je postao crveno smeđi, ali neumorno cvjeta

I za kraj sam išla slikati smokvu iza kuće

Pogledam dolje ispod nje

... a onda me pogledao, samo ti slikaj

život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 22:30
Tovar baš ima mili pogled.

Tvojih pacifičkih krizantema ima u jako puno forumskih vrtova, ali ova tvoja je pravi kapitalac, ogromna, prekrasna, nemam riječi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,766 sekundi.