Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 370> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve je kod tebe savršeno, izbor biljaka, raspored sadnje, preljepo ukonponirano sa okolišem, odlično uslikano i prezentirano još onako lijep zalazak sunca- predivno, romantično, sjetno, zatvorim oći i imam osječaj da sam tamo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja ovdje ništa ne vidim -lantanaaaaaaaaaa
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno Lantana predivno!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo kod mene pljusti kisa,prava jesen,i gledajuci tvoje slike bugice,zalaska ...sva sam se raspilavila
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima
![]() I ja gledam ove jučerašnje slike i ne mogu vjerovati, kako je bilo krasno vrijeme, a danas ujutro išla na posao motorom, sunčano, čak i vruće, a kad sam se u 18 sati vraćala kući skoro me odnjelo na Hvar, kiša i orkanska bura, sve s terase odnjelo, ujutro ću skupljati, sreća što sam jučer sve posadila i sredila, eto vrijeme nas je stvarno iznenadilo, ali bit će još lijepih vremena, ja se bar nadam. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i ja se grijem na tvojim slikama....ovdje kišurina i tmurno a kod tebe sunce i cvijeće - raj na zemlji.Uživaj i za mene
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Joj kako me dugo nije bilo u tvom cvjetnom carstvu |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hana samo se ti grij, nakon jučerašnjeg nevremena evo opet sunca uz malo bure.
Hvala ti Kat.rea kod mene uvije nešto cvjeta, takva je klima, a i ja više volim različito cvijeće pa da uvijek ima nešto što cvate. Puhalo je žestoko stol i stolice smo kupili kod susjeda i robu, cvijeću nije puno naškodilo osim onom koji je direktno na udaru bure. Podraneu je malo pofurilo po cvjetovima, ali ima novih pupoljaka, a ružu penjačicu je obrijalo jučer je imala pupoljke i lišće, a danas samo grane. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
koje krasne boje..ti si profesionalac ,zar ne? ma imas fantasticno bilje..uzivam biti tu..svaki cas dodjem i uvijek je nesto
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uh, Lantana i kod tebe znači vjetar "provjetrio".. I do mene je došao!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ima li išta za mene -jeli ostala iz tvog vrta išta oti vietrovi će sve odnijeti --i ja osta bez lantanica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
divan pogled u predvečerje koji mir i spokoj pa prava romantika
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lantana sve je prekrasno,izgleda da i ja imam podranee
![]() |
|
![]() |
|
Maslačak. ma nisam ti ja nikakav profesionalac i ja sam na početku samo sadila, nisam ni znala što sadim, cilj mi je bio da se zeleni, da vjetar ne diže prašinu, a onda sam malo pomalo vidjela sama što ide što ne, kako kombinirati po bojama i po tome kada nešto cvjeta, i eto nastao moj vrt...
Anaida znam ja kako je to kad puše, kod mene i ispod Velebita je najjača bura na Jadranu, jer je iznad Bola najviši vrh Vidova gora i niz nju se bura samo sruši dolje, ali cvijeće se brzo oporavi. Niho, budi ti bez brige, lantane su tako žilave, da im bura ne mmože ništa, a tvoje su sigurne. Hvala Inaja. Rose podranea ti ima listove jako slične tekomi, stavi neku slikicu na prepoznavanje pa ćemo probati ustanoviti da li je podranea. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stavila sam je na identifikaciju biljaka. penjačica je,sad je toliko velika da mi ide preko visine balkonskih roleta. do sad nije nijednom cvjetala pa neznam sta je.
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Lantana svi su prije mene sve rekli zato nemam što dodati
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lantana a što reći za tvoje novitete! Sve lijepo slažeš, vrt sve ljepši (ako to uopće može više biti). Ja se razveselim kad vidim kako izgleda nešto što imam od tebe, pa ću se i ja moći hvaliti! |
|
![]() |
|
E moram ti reći nešto . Sad sam čitala knjigu za onu što sam ti rekla da imam i mm.u kažem meni samo Lantana može srediti-(iskombinirati ) biljke za moje prozore i vrt i kako ona napravi onako će i biti -jer stvarno ne može ti niko pariti . Svaka čast u svemu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima.
Rose nisam vidjela da si stavila na identifikaciju. Lika hvala ti. Baka meni je posebno drago da te vesele biljke koje i ja imam ![]() Niho draga meni ti ide u vrtu, ali ovo u pitarima ne baš, meni su u pitarima samo cikasice, kaktusi i pelargonije, jer su to jedine biljke koje neće uginuti ako ih ne zaliješ dva dana ljeti, u svakom slučaju prijedlog mogu dati, ali meni je kod tebe sve lijepo, njegovano, pravi primjerci. Danas kod mene opet bura, ali popodne je bilo lijepo sunčano, rascvjetano Visoki bijeli aster, ni bura ga nije polegnula ![]() ![]() Felicia u punom cvatu ![]() Alyssum - raste iz svake rupe i nakon stanke ljeti sad će cvjetati opet do ljeta ![]() Pacifička krizantema se priprema za puni sjaj ![]() ![]() Svaki put se oduševim kad vidim ove anemone ![]() ...a i dalije su u punom cvatu ![]() Rudbeckia lijepa i neumorna ![]() Pelargonia, list joj je postao crveno smeđi, ali neumorno cvjeta ![]() I za kraj sam išla slikati smokvu iza kuće ![]() Pogledam dolje ispod nje ![]() ... a onda me pogledao, samo ti slikaj ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tovar baš ima mili pogled.
Tvojih pacifičkih krizantema ima u jako puno forumskih vrtova, ali ova tvoja je pravi kapitalac, ogromna, prekrasna, nemam riječi. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |