Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 243> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Curke, vi iskusne i iskusnije, kaj sad nakon Lorinih slikica - jel to stvarno tako slično cvijeće- onaj lamprantus što sam ga spomenula u prijašnjem postu, imao je smeđi cvijet-vrlo neuobičajene boje, zato sam ga i kupila, a oblik i veličina lista je potpuno ista.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Razlika je toliko mala, da ni ja ga uvijek ne razlikujem, treba doslovno usporediti "list"
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Drago mi je da se mogu javiti sa 100. stranice u Trišinom vrtu!
Izuzetna mi je čast!
Bilježim se sa štovanjem............
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Onda su si fakat familija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hej Triša, čestitke na 100 stranici
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Veliko poštovanje tebi i na tvojoj 100 stranici -svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Sorić Triša, da me ova špija Niho u stopu ne prati po vrtovima, ranije bih skužila da sam na stotoj stranici.
![]() Čestitam na lijepoj brojci
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super si se ponovila, i čestitke na 100 stranica...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam svima na čestikama, ne znam ni sama kako sam dogurala do toliko stranica, ali to naravno zahvaljujem vama koji redovito ispisujete moje stranice i uveseljavate moju temu, a moje dvorište obogaćujete svojim pohvalama i naravno biljkama.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pridružujem se čestitkama
![]() |
|
![]() |
|
Triša, kaj ti Niho još nije čestitala?
Štriga jedna, negdje se skriva, iza nekog grma, u nečijem vrtu, idem je potražiti.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
--------------- Jesam ,jesam bolan -čitaj hem sad i ne vidiš šta te udarilo bolan-----Niho nju redovno prati ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
bravo 1oo i još puno puta sto od tebe neće biti previše evo to moj najdraži smile
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nadam se da ću se uspijet ugurat u ovu jubilarnu 100-tu stranicu.
Ma da ih je još tri puti toliko ne bi ih bilo nikad štufno listat......
Zaslužene čestitki
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovih 100 je bilo ineresantno, a ni novih 100 se nećemo štufat (neće nam dosaditi), jer je kod tebe uvijek akcija, uvijek puno noviteta, lijepog cvijeća, novog razmještaja, jednom riječju dinamično i lijepo.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Joj meni, joj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triška pa stvarno si vrijedna bila..čestitam na stotki
![]() fora mi je kad ni same ne znamo od koga su došli pelceri, a jučer sam tek vidjela koji su problemi sa spremanjem cvijeteka...tj. sa mjestom, soba i kupaona su privremeno do vikenda nakrcane raznim teglicama i cvijećkama ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim da mi šetate po stotoj stranici, hvala, hvala svima na čestitkama. Sad je pomalo vrijeme pospremanja. Manje je radova u dvorištu, pa više koristim za neke druge aktivnosti, šetnje, uz more, kroz šumu, ali uvijek oko cvijeća uživam, to mi sigurno nikada neće dosaditi kao ni vama. i zato spremajte pelcere, napravit ću neboder u dvorištu da ih smjestim.
Danas sam u mom malom hodniku, koji je dugačak 2,3 m, a širok 1,60 m nabrojila 76 teglica. Ima doduše puno malih, ali ima i nešto velikih. MM je lud, ali svejedno obećao napraviti jošp jednu policu za kaktuse.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |