Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 133> |
Korisnik | |
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo kasnim sa obilaskom vrtova ali tvoj lantane su
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Duda baš sam lijepo počela jutro.Šetnjom kroz tvoj vrt. Ovaj put ću samo istaknuti tvoj najljepši cvijetak |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Duda, tko bi uzeo bilo što za zlo kada vidi ovaj iskren pogled širom otvorenih očiju? Tako čisto mogu samo djeca gledati i izgledati.
Fotografije su odlične, postigla si odličan efekt snimajući policu i druge biljke ispred mutnog stakla dok iza piči sunce /pretpostavljam da je to u pitanju/, tako da slika dobila potpuno jednu mističnu dimenziju koja je biljkama omogućila da se iskažu u svoj svojoj ljepoti.
Odlični radovi, majstorice, odlične ideje
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
i za kraj moj najomiljeniji cvijetak(nemrem si pomoć ovo mi je tako medeno i smiješno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ovako je bilo jutros
![]() a ovako večeras
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepe kombinacije, a i cvjetići će se ugodno osjećati
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
nešto šteka mi sa kompićem..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
uhhh evo me ..imala sam problemčić nisam se više mogla ulogirat jednostavno je davo info.da se javim administratoru foruma a ja naravno nemam e-mail od nijednog moderatora...baš sam pametna..
no novosti svakakvih..jutros sam dobila paket od naše korijenka..opet mi je priuštila veselje sadnje
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Shasha baš si smiješna i vrlo simpa
![]() Štefica baš ti hvala na dolasku,
kat.rea pa to ti je mala vrša za lov u moru napravljena od pruća,
Lora e baš ti hvala još me više buniš,
hvala hana na ponudi ak ju ne nađem javim ti se na proljeće,
Željka23 hvala i tebi na posijeti,
Athena i moje su bile prošle godine u proljeće bile jako male imale su skoro jednu grančicu a šta se tiče toplog neznam moje su vani u zemlji al ja sam na moru,mislim da ih curke na kont. zimi drže unutra
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Koje lantane! Prekrasne su. Kad će moje biti takve. Dobila sam od Sashe rano ljetos, ali još su male. Jel one moraju biti na toplom kroz zimu?
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Šeflera izgleda super!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
imam ti ja šatiranu šefleru pa ako si hočeš pelcati javi.Ne znam je li bolje sad ili na proljeće
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve ti je lijepo za uživanje
![]() ![]() a za onu tradescantiju da te još malo zbunim pravo ime joj je
Setcreasea pallida ‘Purple Heart’
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lantane su ti prekrasne, a tek ciklama..nježna nježna, ali ja sam zapazila ovu bocu pored šeflere, jel to špagom opleteno? famozna je.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |