martina1985 nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALO.....Ima li koja od vas bijeli božur????
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Imam ja.....
za božur adresu bih prosila pa ti ga pošaljem ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
halo Martina zašto šutiš da imaš hortenziju?? ja bi nju ali ako se može malo iskopat jer mi reznicama ne uspijeva??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
halo nato.....za tebe bumo iskopali.....moja ti je plava....trebaš još nešto?????
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
pa za sad ništa drugo, a kad buš voljna kopati javi....
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
pozdrav cure.....evo da vam javim da imam i sjeme bamije (bijele), pa ako je tko zainteresiran nek se javi. e da i vrtni hibiskus (rozi), skoro zaboravih
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ev ovako, radi bolje preglednosti
imam za ponuditi: bamija (bijela) vrtni hibiskus (rozi) hortenzija (plava) prkos japanska aukuba čuvarkuća neven pjetlova kresta (tratorak) pelceri sobnih (pogledate pod moje sobno gvijeće) a ja bi rado ako tko ima srećun (felicia) dragoljub lobelija smilje (helychrysum) sedum (žednjak) dobričika nemezija i svakakve sobne primam |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ja bih ako moze bamiju ,japabnsku aukubu i plavu hortenziju
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
može...nadam se da nisi zaboravila na mene (kana).....
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
nisam ne brini jucer sam ih izvadila i cekaju te
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Imas li još plave hortenzije ?
|
|
![]() |
|
ima frida...hoćeš reznicu ili da kopam???
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ja bi bijelu bamiju i tratorak, ako još ima
![]() |
|
![]() |
|
silvek, pošalji adresu
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo curke da dodam i popis sobnih koje bi htjela imati:
gloksinija anturium sobni javor sobni jasmin azaleja papučica paprati palme a mogu vam ponuditi: spatiphillum kalanchoa(bijela i roza) šaflera singonij monstera fikus benjamin neke lisne begonije klorofitum (šareni) to je to kaj znam nazive, ali pogledajte pod moje sobno |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozdrav..evo ja bi lijepo molila ako netko ima sjeme dragoljuba i visećeg prkosa. pošto se bliži vrijeme sijanja pa da nabavim
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IMA NETKO SJEME CRNE PAPRIKE
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozdrav drage moje....evo pošto je vrijeme sijenja, a ja sam dobila stvarno puno sjemenja od dragih forumašica, nešto mi je i ostalo....pa se nadam da se nitko neće ljutiti ako ja to podjelim dalje....ako nekog zanima, imam viška sjemena:
TURSKOG KARANFILA LOBELIA plava SLAK ljubičasti VRTNI HIBISKUS plavi, bijeli i rozi NEVEN CLEOMA FACELIJA LAN PRKOS ZJEVALICE AGERATUM plavi i bijeli rudbekija |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ja se javljam za faceliju i lan ako ti je viška
![]() |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Ja ti imam palmu Chrysalidocarpus lutescens, doduše, još je mala al trebam je presaditi za koji dan pa ti mogu odvojiti koji komad
![]() Ja bi ako imaš još sjeme bijelog hibiskusa ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |