Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 140>
Korisnik
Poruka
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 17:32
Oduševile su me begonije,predivne su.
daj mi reci jel se klematis može razmnožit iz reznice,imaju ga susjedi,pa bi si posudila grančicu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 21:05
Drage moje posjetiteljice, hvala vam, hvala što šečete mojim dvorištem.
Flavia, da znaš kada sam kupovala klematis bilo ih jeeeee, a ja uzmem jednoga, pa vidim drugoga i tako tri četiri puta vadila iz košare.... na kraju se odlučila za ovoga, ali ja to po boji odlučila. Kada ti kažeš da je ovaj najljepši, ja ti vjerujem i tak sam sretna da sam u svom neznanju izabrala baš njega Wink.
Šmrcko ako hočeš niske zvjezdane, samo reci koliko metara hoćeš posaditi LOL i čim ovi sa južne strane ocvatu ja ih porežem i mogu ti poslati korjene.
Bako dok sam slikala begonije sjetila se tebe..... imaš pravo, one se obnovile sa pupovima i cvatu dalje i ljepše nego po ljetu.
Niho smile176, odmah šaljem.
Piramida, ja ti klematis imam taj jedan i prvu godinu, mislim da se može pelcati, ali za pobliže informacije pitaj Flaviju, ona je ekspert za klematise.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:01
Clap za panj i zvjezdane, lijepa instalacija.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 12:02
E pa sad mi ponovo pošalji adresu ja morala obrisati poruke i ošla i tvoja- nema ruže dok ne dođe adresasmile217
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 16:30
Stvarno pohvale tvojim zvjezdanima (dugačko k' kineski zid) i begonija je ogrooomnnnna! Čime ju samo prihranjuješ (ili možda imaš enzim za rast)
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 19:49
O Bergenija, imala sam ih ja i više, ali prošle i ove godine je dio zvjezdana sredila moja Rea - baš joj se bilo lijepo zajuriti prek njih Angry. A begonija.... ma ništa posebno, u proljeće dok sam sadila u zemlju pomiješala malo spororazgrađujućeg gnojiva. Hormon rasta smile39, pa šta ima i takvog čuda za kupiti, ja znam samo za hormon za zakorjenjivanje. Ali ona je nekakav mutant, trebala je biti žuta i visoka cca 30 cm LOL, a vidi ju.....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 20:10
ja došla pohvaliti tvoje biljke a ono nema ništa -hoćemo slikasmile232
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 19:23
Niho moja, ja sam ti več rekla, ja nemam kaktusa da ih naslikavam sada u jesen, a vrt je gecrkt.... došao mraz i sve gotovo.
Jučer sam bila u Zg na kavici, pa sam došla sa novim cvetekima i pelcerima, ali i dobila paket od SilveK, a joj ljudi moji šta tu svega ima.....
E sad molim Silvek da potvrdi ili demantira:
1. po listu bih rekla da su - ljubičice - ali kakve boje?
Ljubičice?
2. po listu također mislim da je rudbekia
Rudbekia?
3. ovo neznam šta je????
nepoznato
4. lupinusi pretpostavljam
lupinusi?
5. ja sam ovo nazvala miš maš,  a mislim da je lupinus, jedna rudbekia i ljubicemiš%20maš
ups... to je valjda isto
ljubičice,%20lupinus%20?
6. ovo mi je nepoznato
napoznato
7. također nepoznato
nepoznato
 Zaboravih napisati, Silvek mi je osim ovoga živoga cvijeća poslala i 20-tak paketića sa sjemenjem koje još nisam uspijela niti identificirati, tak da će biti posla na proljeće Wink.
Hvala Silvek smile128
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 19:28
oho ali si se ti ponovila, bit će cvijeća na proljeće još više, bravoClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 19:30
 Kontesa me obradovala sa phloxima
phlox
 i šebojima
šeboj
Donijela  mi je i pelciće fuksija i neko sjemenje i Shasha pelciće slatkih dulih begonijica i pelcić narandžastog hibija.
 Sve cvijeće, Silvekino, Kontesino, Shashino je već posađeno.... ma glavno da je u zemlji, a sada ga kiša zalijeva Wink.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 21:39
 Svaka čast za SilveK ali čekaj nećeš se ti samo sa njom hvaliti
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 22:02
Uglavnom točnoSmile.
Ono jesu ljubičice, i to bjele s mrvicu plavog u sredini.
Na trećoj slici je origano, lupinusi i rudbeckije točno, 6 - Rudbeckia laciniata Goldquelle 7. - visoki suncokret trajnica, naraste do 2. metra i cvate u 8/9 mjesecu, širi se kao lud s tim rizomima.Big%20smile
Smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 22:45
Sad vidiš kak je meni,Kar.rea,a meni ti Silvek svako malo tak neku kutiju doneseLOLsamo nam posla zadajesmile39
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 23:10
E super, hvala ti Silvek. Shasha dobro je dok imamo gdje saditi, a kad ne bude više mjesta zmislit ćemo nešto.... Shasha vidiš šta ti znači "skromna" lista želja, več me Silvek toliko nadjelila ( sjemenje nisam niti identificirala šta mi je sve poslala), a već i Niho nešto nagovješčuje Big%20smile.
Ali meni je bilo najbolje jučer.... u zgradi gdje radim - na 2 katu kada sam prolazila sa paketom vidjela me 2 gospodina, a za čas , kada sam otvorila paket i pregledala sa osmjehom kao na gornjem smajliću idem dolje sa paketom, a oni pitaju šta to dilam, a ja velim psssst "travu" LOL.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 00:12
samo neka sve raste i cvijeta Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 14:59
KatRea, pa kod tebe jesen rodna i plodna!! Joj, divno! Dio svega ovoga i ja sam ljetos od SilveK dobila pa znam kako si radosna. A i Kontesaa mi je još lani poslala darak koji lijepo raste u mojem vrtu! A i ovih dana mi darovi stižu! Ovdje su doista sve divne cure (i dečki)
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 15:31
Vidim da je zg. kavica bila super plodna, a na proljeće će bogme biti i rascvjetana.
Bravo za tebe, sve si to itekako zaslužila, jer i ti nama      stalno nešto šalješ.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 13:21
sad jos samo da preguramo zimu pa da se sve ponovno rascveta
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 00:31
naletila sam ostaviti jednu love%20couple%2003
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 07:37

Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama…

Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora.

Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji.
Jer na pojedinim temama nema po 3-4 strane niti jedne slike.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.