Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 140> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oduševile su me begonije,predivne su.
daj mi reci jel se klematis može razmnožit iz reznice,imaju ga susjedi,pa bi si posudila grančicu. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje posjetiteljice, hvala vam, hvala što šečete mojim dvorištem.
Flavia, da znaš kada sam kupovala klematis bilo ih jeeeee, a ja uzmem jednoga, pa vidim drugoga i tako tri četiri puta vadila iz košare.... na kraju se odlučila za ovoga, ali ja to po boji odlučila. Kada ti kažeš da je ovaj najljepši, ja ti vjerujem i tak sam sretna da sam u svom neznanju izabrala baš njega
![]() Šmrcko ako hočeš niske zvjezdane, samo reci koliko metara hoćeš posaditi
![]() Bako dok sam slikala begonije sjetila se tebe..... imaš pravo, one se obnovile sa pupovima i cvatu dalje i ljepše nego po ljetu.
Niho
![]() Piramida, ja ti klematis imam taj jedan i prvu godinu, mislim da se može pelcati, ali za pobliže informacije pitaj Flaviju, ona je ekspert za klematise.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E pa sad mi ponovo pošalji adresu ja morala obrisati poruke i ošla i tvoja- nema ruže dok ne dođe adresa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Stvarno pohvale tvojim zvjezdanima (dugačko k' kineski zid) i begonija je ogrooomnnnna! Čime ju samo prihranjuješ (ili možda imaš enzim za rast)
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
O Bergenija, imala sam ih ja i više, ali prošle i ove godine je dio zvjezdana sredila moja Rea - baš joj se bilo lijepo zajuriti prek njih
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja došla pohvaliti tvoje biljke a ono nema ništa -hoćemo slika
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho moja, ja sam ti več rekla, ja nemam kaktusa da ih naslikavam sada u jesen, a vrt je gecrkt.... došao mraz i sve gotovo.
Jučer sam bila u Zg na kavici, pa sam došla sa novim cvetekima i pelcerima, ali i dobila paket od SilveK, a joj ljudi moji šta tu svega ima.....
E sad molim Silvek da potvrdi ili demantira:
1. po listu bih rekla da su - ljubičice - ali kakve boje?
2. po listu također mislim da je rudbekia
3. ovo neznam šta je????
4. lupinusi pretpostavljam
5. ja sam ovo nazvala miš maš, a mislim da je lupinus, jedna rudbekia i ljubice
ups... to je valjda isto
6. ovo mi je nepoznato
7. također nepoznato
Zaboravih napisati, Silvek mi je osim ovoga živoga cvijeća poslala i 20-tak paketića sa sjemenjem koje još nisam uspijela niti identificirati, tak da će biti posla na proljeće
![]() Hvala Silvek
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
oho ali si se ti ponovila, bit će cvijeća na proljeće još više, bravo
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Kontesa me obradovala sa phloxima
i šebojima
Donijela mi je i pelciće fuksija i neko sjemenje i Shasha pelciće slatkih dulih begonijica i pelcić narandžastog hibija.
Sve cvijeće, Silvekino, Kontesino, Shashino je već posađeno.... ma glavno da je u zemlji, a sada ga kiša zalijeva
![]() |
|
![]() |
|
Svaka čast za SilveK ali čekaj nećeš se ti samo sa njom hvaliti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Uglavnom točno
![]() Ono jesu ljubičice, i to bjele s mrvicu plavog u sredini. Na trećoj slici je origano, lupinusi i rudbeckije točno, 6 - Rudbeckia laciniata Goldquelle 7. - visoki suncokret trajnica, naraste do 2. metra i cvate u 8/9 mjesecu, širi se kao lud s tim rizomima. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sad vidiš kak je meni,Kar.rea,a meni ti Silvek svako malo tak neku kutiju donese
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E super, hvala ti Silvek. Shasha dobro je dok imamo gdje saditi, a kad ne bude više mjesta zmislit ćemo nešto.... Shasha vidiš šta ti znači "skromna" lista želja, več me Silvek toliko nadjelila ( sjemenje nisam niti identificirala šta mi je sve poslala), a već i Niho nešto nagovješčuje
![]() Ali meni je bilo najbolje jučer.... u zgradi gdje radim - na 2 katu kada sam prolazila sa paketom vidjela me 2 gospodina, a za čas , kada sam otvorila paket i pregledala sa osmjehom kao na gornjem smajliću idem dolje sa paketom, a oni pitaju šta to dilam, a ja velim psssst "travu"
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
samo neka sve raste i cvijeta
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
KatRea, pa kod tebe jesen rodna i plodna!! Joj, divno! Dio svega ovoga i ja sam ljetos od SilveK dobila pa znam kako si radosna. A i Kontesaa mi je još lani poslala darak koji lijepo raste u mojem vrtu! A i ovih dana mi darovi stižu! Ovdje su doista sve divne cure (i dečki)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim da je zg. kavica bila super plodna, a na proljeće će bogme biti i rascvjetana.
Bravo za tebe, sve si to itekako zaslužila, jer i ti nama stalno nešto šalješ.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad jos samo da preguramo zimu pa da se sve ponovno rascveta
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |