Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 113> |
Korisnik | ||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evo stavljam svoj pristanak na kavu 5.11.2009. ali ja stižem poslije 17, a obzirom da je žensko društvo,
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Komada je pet...broj lagano raste, a ja predlažem da termin bude četvrtak poslije 16,00 sati u pivnici Medo.
Da li vam odgovara???
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Super već nas je 4 komada.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Dobro prihvaćam izazov i kavu a možda i
![]() Uglavnom ja sam za ![]() |
||
![]() |
||
|
Dorina nadam se da ćemo se uspjeti sastati drugi tjedan u poslijepodnevnim satima.
![]() Dan još nismo precizirali dok ne vidimo koliko nas dolazi.
|
||
![]() |
||
|
rosa2 dobro došla i uživaj s nama
![]() |
||
![]() |
||
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
|
hvala na dobro došlici ja sam za kavu i razmjenu savjeta hehe, sam ja mogu samo navečer, nadam se da cu ostati dugo ak nis drugo da svoje radove pokazem hehe
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Proljeće i onda kad je ta kava organizirana?
|
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
Pozdrav drage moje sad tek vidim ovu stranicuo moja velika zelja je da bi naucila salvetnu tehniku al nazalost nemam nikoga da bi me mogao to nauciti a vi ste mi malo daleko,tako da se za sad moram zadovoljiti vasim prekrasnim djelima.
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
|
Lina dobro došla i dugo nam ostala i lijepo se mi družili
![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Linaaaa dobro došla i dugo se družila s nama
![]() |
||
![]() |
||
|
Linaaaaaaa dobro nam došla i dugo se s nama družila, nadam se da će ti biti ugodno u našem društvu!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Ti zloćo jedna, nećeš se tako lako izvući!!!
![]() Budući da si pravi majstor u salvetnoj, ali i u onome ...pija, zamijeniti ćemo mi uloge, ja ću tebi dodavati!!!
![]() ![]() ![]() A što se tiče tečaja to će biti više teoretski, bar za sada dok se ne dogovoriš gdje ćeš održati tečaj
![]() ![]() ![]() Ovo je naravno bila šala, ali šta ću kada si me povukla za ....
![]() Ja predlažem Medu na Savskoj drugi tjedan jedan dan, i bilo bi mi drago da se pojavimo u što većem broju.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Možda netko nije "kavopija" već neki drugi "pija"! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Linaaa, dobro došla i nadam se da ćeš se snaći u našem malom (rastućem?) carstvu ručnih radova te nam se pridružiti!
![]() |
||
![]() |
||
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
|
ok hvala
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
pozdrav linaaa i dobro nam dosla
![]() a nakon sto ovo procitas tvoju poruku cu prebacit ovdjehttp://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2530&PN=78 ![]() |
||
![]() |
||
|
Pozdrav svima , bavim se decoupage tehnikom vec neko vrijeme, vidim da ste ok ekipica i da djelite savjete, razmjenjujete salvete i da imate galerije radova, molim vas da mi date nekakve linkove ili nešto da se lakše snađem jel ne znam kad ću stići sve pročitati što piše na forumima jel bi i ja htijela biti dio vaseg čarobnog svjeta.
Hvala puno ![]() |
||
![]() |
||
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
|
cure gdje planirate
![]() |
||
![]() |
||
|
Na žalost, ali ako budeš slučajno dolazila samo javi par dana prije i popit ćemo mi nju!!!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |