Aralia |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
hela ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araliu sam kupila prošle god u 7.mj....od tad se sa njom ništa nije događalo....do prije misec dana...buknila ko luda..iz nje poviruje list za listom. cilu zimu mi je bila u hodniku,a kad je zatoplilo stavila sam je na sjeverni balkon...i uživam gledat kako napreduje.. evo slika,ovi listovi šta se cakulaju su novi listovi...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bija ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2008 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 65 |
Nadam se da nisam pogresila neznam nista o njoj sta voli ili ne voli.
![]() |
|
![]() |
|
bija ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2008 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 65 |
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Još je mala pa imam vremena razmišljati.
|
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
TeaK bilo bi ju odlicno formirati u grm
![]() A ne bih ja imao nista protiv biljke od 2 metra
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
A ja to imam dvije godine i sigurna sam da je to nešto grmoliko.
Joj, joj Tibore samo mi glavobolje zadaješ!!! Ako i ovo naraste u drvo jao meni !!!! Tako lijepo izgleda da sam kupila i nikada nisam otkrivala kako se zove, čuvala , mazila i pazila i sad sam u šoku; Ja imam u kući nešto što bi moglo narasti višlje nego je planirano.... Ma bravo Tibore sad znam ime i veličinu ![]() |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Aralia sieboldii
Ili drugo ime Fatsia japonica
Biljka brzog rasta..
Voli sjenovitije prostorije..
U toplom prostoru cesto joj lisce zuti,i donji dio debla ogoli..
Voli orosavanje..i srednju vlaznost zemlje..
Najzahvalije razmnozavanje je margotiranjem...
Preko ljeta voli biti u vrtu (u slicnim uvjetima kao i monstera,i razni kucni puzavci)
Treba izbjegavati direkt sunce..
Zimi bi bilo dobro da bude na hladnijem..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |