nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 33> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nada draga tvoji radovi me uvijek oduseve i s nestrpljenjam ih ocekujem,sve je prekrasno kao i uvijek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Zaista pregršt prekrasnih radova.
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Draga Nado, anđele koje si napravila za ovu izložbu smatram
savrsenima... cak su mi za nijansu drazi ovi u bojama od onih
zlatnih... ljubicasti i crveni su mi wow... malo "pomaknuti" (to je receno kao kompliment) i bas po mom ukusu.
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Preeeekrasni su mi radovi, anđeli posebno!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima na lijepim rijećima, da možda pojasnim crveni i ljubičasti anđeo su od filcane vune , ali sam ih stavila zajedno sa ostalima
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Evo me i tu draga Nado, oduševile su me slike s izložbe, normalno da su to emocionalni trenuci, no suzu od ganuća treba pustiti da slobodno teče...predivni su mi andjeli, kao i sve i njih posebno radiš, ali ruže, naročito moje omiljene žute ruže na satu i u kompletu sa slikom...ne znam, ne mogu naći dovoljno lijepih riječi koliko su mi prekrasne, i ona predivna stolna lampa s ružama...i bundeve...ma, bolje da se ne odlučujem jer nije pravedno prema ostatku tvojih radova, svi zaslužuju najviše ocjene.... želim ti još puno ovako lijepih izložbi, a nama priželjkujem da nas obasipaš svojim vrhunskim slikama, decoupage majstorijama i filcanim čudotvornim predmetima
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
vidi se da je svaki rad napravljen s pažnjom i ljubavlju, pogledala sam i slike u drugom podforumu i svaka čast...
ali ova zadnja fotka s izložbe me tako razdragala da zbog nje svaku sliku sad gledam novim očima pa hvala nadi što je taj trenutak podijelila sa svima nama i neka tako bude i ubuduće ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Potpuno se slažem s Kami,ova zadnja slika govori više od riječi.Emocije koje vidimo su i emocije koje nam prezentiraš u svojim radovima.Zato su tako divni,posebni i imaju tvoj pečat
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Žute ruže tako divno ukomponirane, prekrasan komplet.
Sve je krasno, ali one su mi the best!
|
|
![]() |
|
Ganule ste me svojim komentarima,ja sam jako brza na suzama ,tako da mi poslije ovoga što sam pročitala malo fali, a najradije bi da vas sve nogu vidjeti i podjeliti emocije Ja sam starinski tip i zato sam presretna kad vidim sve ljude oko mene i popričam gledajući ih u oči, tako bi sa svima vama koje ste bile na mojoj galeriji, srce mi je puno , a ispred mene samo ekran i tipkovnica. Hvala ElzaBuba,mare-nostrum, kami, primavera, kaća, mona lluvia i sve ostale koje strpljivo sa velikom ljubavlju radite prekrasne stvari i oplemenjujete sebe i sve oko sebe.sada je dosta jer ću se stvarno rasplakati .
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Što reći.nego samo....presavršeno!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nado ti imaš ono nešto tu neku toplinu koju nosiš u sebi i koja zlazi iz tebe putem tvojih radova. Ja to osjećam i nastavi nam i dalje darivati tu dobrotu
|
|
![]() |
|
hvala Karmen, drago mi je ako je to tako, trudim se i radim i uživam sve u isto vrijeme, pa zato valjda i vi osječate da je to istinski i pravo, bez pritiska i sile, hvala ti
|
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/3999.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/4002.aspx]
za dobar ugođaj |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
nado, ova apstrakcija je baš zanimljiva, poput susreta Jupitera i Saturna
(ili Marsa i Venere hehe), ide ruku pod ruku s Primaverinim jupiterskim privjeskom ;) sviđa mi se mali odmak od tvojih nježnih cvjetnih tema... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga nado, dugo me nije bilo u tvojoj galeriji. sve sam pogledala od početka i tvoji radovi su mi jako jako lijepi. svaki je poseban na svoj način.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |