slikice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Korisnik | |
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
može sjeme ali me podsjetite !
Volim i kaktuse ali ih nemam baš puno ! |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() Nisam znala da voliš kaktuse, super su ti.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Zvonkice tikvie su ti prekrasne.Sutra slikam tikvicu čije sjeme si mi ti poslala.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
super izgledaju tikvice!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
pravo bogatstvo tikvica |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
stvarno su tikvice prelijepe, ali i ostalo ne zaostaje, kaktusici.....
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super su, kod nas ove godine loše, ali kod tebe je pravi izbor svakakvih. Onaj meksićki krastavac moraš brati dok su mu bodlje još mekane da ih možeš držati u ruci, onda su najukusniji.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Hhvala na komplimentima mojim tikvicama!
Naravno za kompoziciju zaslužan MM a zalijevanje i njegu zajednička briga ...moram priznati da ih obožavam !
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Zvonkica, čudesna ljepota tikvica uvijek me obara s nogu, a tvoje tikvice su nevjerojatno krasne.
Predivna ti je ta kompozicija s tikvicama, bravo, čestitam.
|
|
![]() |
|
znate da ja nemam pojma o nazivima, sve prekrstim, ali to s bodljama se jede jedino je teško guliti.. stavim rukavice! sačuvati ću sjeme koje je stiglo od svukuda a za te s nogicama mislim da su iz Austrije !
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zvonkice baš su ti dobre tikvice, lijepo ih he vidjeti ovako puno razičitih.
![]() Ono je SilveK meksički krastavac, ja sam ga jednu godinu imala puno na samo jednoj biljki, jede se dok je mlad, i ukusan je. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Zvonkice, tikvice su ti zakon! Prvi put vidim tikvicu s "nogicama", da ih tak nazovem po izgledu
![]() A ono s bodljama je kineski kastavac, ne? |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trava prije šišanja....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |