Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
orhideje obožavam!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako ti je dobra ova jesen!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Cure, crvenim se od pohvala!
Zato je tako lijepo biti s vama u društvu, odmah se osjećam uspješnom.
Stvarno uživam raditi ove dječje motive u obliku priče.
Rađen je od dvije salvete, drveće je sa salvete, ali sve je dorađeno, tako da stvarno izgleda kao nacrtano.
Stavit ću još slikica, samo mi je malo sporo učitavanje, pa mi je to tlaka.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Mama mia! Ormarić je fantastičan!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
E sad ću upotrijebiti izraz od naše drage lilian...ovo mije sjelo ko budali šamar...kako je lijepo....prekrasno....ja bih tebi zabranila da išta drugo radiš osim ovakvih ljepota. Eliza moja savršeno....
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasan ormarić,baš dječji.
Slobodno ti nama još pokažeš kaj si radila...čekamo. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() i podsjetilo me na prizor u jesensko podne maloprije (južna strana okretišta dubrava sunčana,zelena livada i mir ; sjeverna siva,žuto lišće i vjetar...kakav dan...) meni su najdraži dječji komadi namještaja za ukrašavanje jer tu mašta ne poznaje granicu... čim vidim neku salveticu mi se cijela decoupage priča projicira u glavi sa svim detaljima... ...kad za ljubav nije kasno, nije kasno ni za maštu što je kod ElzaBube očito na djelu ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
A i ostali su radovi jako prekrasni
|
|
![]() |
|
Alzo ElzaBuba taj ormarić je preeeekrasssan
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Očekivano prekrasno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ormarić je predobar... dorada za čistu desetku...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Jesenja sonata ti je vauuu!
|
|
![]() |
|
Prekrasan ormarić, dobro ukomponirani motivi. Nadam se da će djevojčica biti zadovoljna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivan ormarić.drvo si naslikala ili je sve salveta?preslatko i jako lijepo napravljeno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |