Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 09:44
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 09:47
Duda Smile, kako ti je dobra ova fotka sa žutom ružicom i listovima cikasice....pravo osvježenje za mene u ovo kišno jutro! Clap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 09:53
eto presadila sam iz tegle jasmin dosta je narastao al cvijeta naj..al strpljen spašen

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 09:54
e Flavija dobro jutro ..od tebe pohvala vrijedi još tisuću puta više s obzirom kakve ti "stanovnice" imaš u svom lijepom vrtu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 10:05
evo ovdije u laganu polusijenu sam zasadila neku simpa biljkicu
navodno cvate dugo..

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 10:09
Drago mi je Duda što imaš dobro mišljenje o mojim biljčicama Smile.....a ova ljepotica sa gornje slike ti je jacobinia carnea....kad sam ljetos bila u Dubrovniku, jedna mi je prijateljica pokazivala svoju takvu biljku  i kaže da se zove po domaći "dubrovački gospar"...krasna je ....nema se šta reć Clap ...cvate cijelu sezonu, a da bi još bujnije cvala treba joj otkidati precvjetale cvjetove.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 10:13
ovaj grmić sam porezala jako se bia rasirio jel možda zna tko kak se zove?
ovo mu je cvetek izbliza
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 10:14
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Drago mi je Duda što imaš dobro mišljenje o mojim biljčicama Smile.....a ova ljepotica sa gornje slike ti je jacobinia carnea....kad sam ljetos bila u Dubrovniku, jedna mi je prijateljica pokazivala svoju takvu biljku  i kaže da se zove po domaći "dubrovački gospar"...krasna je ....nema se šta reć Clap ...cvate cijelu sezonu, a da bi još bujnije cvala treba joj otkidati precvjetale cvjetove.
hvala Flavia znaš baš mu paše ovo naše ime..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 10:25
Onaj grmić sa lila cvijetom ti je polygala myrtifolia, baš ti je lijep i bujan.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 10:27
Nema na čemu Duda...bilo mi je zadovoljstvo, ali za ovaj tvoj grmić lijepi, što pitaš kako se zove...ja neznam, ali sam nedavno vidjela takav jedan u rasadniku, ali nije imao etikete. Stavi sličicu na identifikaciju pa će se već javiti pravi znalci! Smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 10:27
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

-- Ovo je fenomenalno jedna ruža i cikasica-prekrasno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 10:28
Evo...naš znalac me preduhitrio! Bravo za našu Otok! Big%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 10:32
hvala Otok moj naklon prava si enciklopedija
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:19
Pa tvoje cvijeće je još uvijek prekrasno.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:30
Tvoj vrt kao usred ljeta!ClapClapClap
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:48
Stvarno se kod tebe ne bi reklo da je zima! Sve cvate i krasno je! Ipak je kod vas u Dalmaciji drugačija klima nego kod nas!
Onaj sukulent što si nabavila na prethodnoj stranici je lewisia kako ti je već netko napisao.
Pazi na nju, meni ni je uspjela opstati, valjda traži dobro drenirano tlo (istrulila je preko zima) Inače krasan cvjetić koji se meni jako sviđa!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 20:04
istina je cure kod nas uvijek nešto cvate  bez obzira na zimu..bergi hvala na upozorenju i na potvrdi imena al neznam šta će biti sa cvijećem pa stalno pada kiša a to kaktusići i sukulenti stvarno nevole
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 20:12
E da znaš Triša mi je potvrdila da neće ništa dirati od cvijeća ----smile96.vidjećemo koliko će izdržati
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 22:54
haha niho ne beri brigu bum je več nećim podmitila  ili imam bolju ideju dođem k njoj i  opasmile103Trišaaa tvoj vrt je mojjjj  ..hehehe
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 23:02
Neponovljivi je užitak svaka posjeta tvojem originalnom vrtu. Duda sada je studeni-studeni, au tvojem vrtu sami krašuljci i krašotice.
Fascinira me kako sve skladno složiš, tj, ukomponiraš da djeluje tako istančano i profinjeno.

Tvoje biljke koje si mi poslala lijepo napreduju, brinem o njima, mazim ih i pazim, ali nikak da ih poslikam.
Veeelika pusa tebi i maloj srnici.smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.