Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Duda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
eto presadila sam iz tegle jasmin dosta je narastao al cvijeta naj..al strpljen spašen
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e Flavija dobro jutro ..od tebe pohvala vrijedi još tisuću puta više s obzirom kakve ti "stanovnice" imaš u svom lijepom vrtu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo ovdije u laganu polusijenu sam zasadila neku simpa biljkicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Drago mi je Duda što imaš dobro mišljenje o mojim biljčicama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Onaj grmić sa lila cvijetom ti je polygala myrtifolia, baš ti je lijep i bujan.
|
|
![]() |
|
Nema na čemu Duda...bilo mi je zadovoljstvo, ali za ovaj tvoj grmić lijepi, što pitaš kako se zove...ja neznam, ali sam nedavno vidjela takav jedan u rasadniku, ali nije imao etikete. Stavi sličicu na identifikaciju pa će se već javiti pravi znalci!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Evo...naš znalac me preduhitrio! Bravo za našu Otok!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala Otok moj naklon prava si enciklopedija
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa tvoje cvijeće je još uvijek prekrasno.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj vrt kao usred ljeta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Stvarno se kod tebe ne bi reklo da je zima! Sve cvate i krasno je! Ipak je kod vas u Dalmaciji drugačija klima nego kod nas!
Onaj sukulent što si nabavila na prethodnoj stranici je lewisia kako ti je već netko napisao.
Pazi na nju, meni ni je uspjela opstati, valjda traži dobro drenirano tlo (istrulila je preko zima) Inače krasan cvjetić koji se meni jako sviđa!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
istina je cure kod nas uvijek nešto cvate bez obzira na zimu..bergi hvala na upozorenju i na potvrdi imena al neznam šta će biti sa cvijećem pa stalno pada kiša a to kaktusići i sukulenti stvarno nevole
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E da znaš Triša mi je potvrdila da neće ništa dirati od cvijeća ----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
haha niho ne beri brigu bum je več nećim podmitila ili imam bolju ideju dođem k njoj i opa
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Neponovljivi je užitak svaka posjeta tvojem originalnom vrtu. Duda sada je studeni-studeni, au tvojem vrtu sami krašuljci i krašotice.
Fascinira me kako sve skladno složiš, tj, ukomponiraš da djeluje tako istančano i profinjeno.
Tvoje biljke koje si mi poslala lijepo napreduju, brinem o njima, mazim ih i pazim, ali nikak da ih poslikam.
Veeelika pusa tebi i maloj srnici.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |