anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 48> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
preeekkraaasssan kompletić
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasan kompletić!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticno...tanjurici sa ivancicama tj cijeli komplet je super...kao i sve ostalo...
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
odličan kompletić
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kompletić je fantastičan! Divim se tvojoj izvedbi!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
hvala noćnim pticama što u neko doba noći krive vratove i beče oči da bi pogledale moj uradak. svima šaljem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovaj kompletić tako lijepo i elegantno sa ovim raspucavanjem izgleda, da ja mogu samo da prostiš na izrazu.... izbečiti oči... a što bi mi tek sjeo u kupaonicu, nemrem ti to ni objasniti... odlično draga, odlično...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Naravno da sam prva pogledala tvoj komplet još dok je bio onakav.Evo do sad nisam mogla glavu pomaknuti kako mi se vrat iskrivio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šalu na stranu ovo ti je savršeno,i motiv i izrada
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
fantastičan komplet! blago slavljenici!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Eeeeeeeeeer, nešto sam kao potrošila, a nešto čuvam za krizne dane, ako mislimo na one tekućinaste stvarčice u zgodnim pakiranjima! One u čvrstom stanju sam smazala još valjda istu večer... Nisam smjela?
![]() Rose je okrenula sliku, a ja sam htjela iskamčiti recepte za lijek od tebe! Cccccc... Prebrza je naša Rose! ![]() Uglavnom, da sumiram - rad sjajan (u punom smislu te riječi, pogotovo nakon 3 sloja laka) i slavljenica negdje sretna kao malo dijete! ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
zaboravih reći da sam lakirala tri puta
|
|
![]() |
|
izzy brza kao munja. zahvaljujem! malo jesam smotana, ali zadnja dva i pol sata sam vezla pa sam malo a lijek ti je u onim malim bočicama što sam ti donijela kad smo kafenisale. jedino ako nisi potrošila... to kod mene možeš dobiti na recept.
va sa pumpicom je bila bijela a ovo drugo je bila obična čaša koju sam bojala. a lakirala sam, nećeš vjerovati.... lakom!
![]() rose, hvala!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kompletić je prekrasan,ja ga vidim normalno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nisam saznala sve što me zanimalo... Jesi bojala te krasne posudice ili su već bile bijele? Mislim, izgledaju savršeno... Čime si lakirala? A i ti si picajzlasta ko' ja!
![]() |
|
![]() |
|
E, smoto moj! Lupaj se po glavi, tako tako! Budeš se onda sigurno sjetila da okreneš sliku kod sebe na kompu prije nego ju uploadaš! Sad ćemo svi morati gledati ovaj kraaaaaaaasniiiii i diiiiivniiiii rad (joj što mi je dobar!) neherene glave na lijevo! Račun za tablete protiv uklještenja živca šaljem na pp!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Predivan komplet! Slavljenica mora biti zadovoljna s ovako nečim lijepim inače.....
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Kompletić ti je super... čista petica.. Ja se uvijek bojam raditi sa crnom kombinacijom, ali kad vidim kako to dobro ispada uhvati me želja....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |