Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 69> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Meni je bitno da će biti pelcera -to mene zanima ali lako je za prst
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala Niho na uloženom trudu,žao mi tvog prsta
![]() Lantana,hvala na posjeti,nadam se da če ruža bar donekle biti lijepa kao na slici. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su prekrasne
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja ja sijela pa od prve stranice gledam tvoj vrt--------- Prst me zabolio ali brate mili ostala sam bez riječi
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasan izbor ruža,
![]() u pravu si niho to je bila jedna od najljepših fuksija koje sam vidjela |
|
![]() |
|
Štefice da sam znala za fuksiju šta e desilo stavila bi ti jednu veću ali crvenu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biće kod tebe još biljaka ali ćelavi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš ti hvala,draga Flavia
![]() Pa,to je jedna od boja koja mi se jako sviđa. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefek, Blue Parfum će ti cvasti nešto nalik na ove sličice
a Margaret Merill sličice imaš ovdje
...mislim da su tu realnije boje nego na pakiranju, ali razumljivo je to....pakiranje često prodaje proizvod!
![]() Moji hibiji, evo crveni je danas otvorio jedan lijepi veliki cvijet, a onaj "kao žuti" se sad malo odmara....vidim stvara nove cvjetne pupoljke!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti.
Flavia,ja isto jedva čekam ljeto da vidim dal če ruže cvasti baš tom bojom koja je na pakiranju. Hibi je gotov šta se tiče cvatnje ![]() Kak se tvoj žuti drži ? Oni pelcerčići što si mi ti poslala do nekle se dobro drže ![]() Niho,kad bi mi bar sad bila tako lijepa fuksija,al bilo je to prošle godine,na žalost napala ju neka bolest i ode ona u nepovrat ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefek,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ovaj novootvoreni hibi je wow!
i ja želim da ti ružica bude e boje,...čekamo ljeto!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Plava ruža
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
zaboravila sam ti pohvaliti hibija baš je lijep, sviđa mi se boja..
|
|
![]() |
|
Hočeš sad ili odmah
![]() |
|
![]() |
|
Evo podsijećam te -----Štefice hoću šta ono ja zaboravi --------otu biljku -aha --------Plumbago
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho, picmoljak + picmoljak = jedan veliki picmoljak.
Pa,svakako te neću zaboraviti,ali slobodno me i ti podsjetiš ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |