Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 150>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 21:04
vidjela sam i odgovorila, računaj da ju već imaš   
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 20:33
Odlična je ova kombinacija s maćuhicama i bršljanom!...i šuma je baš krasna!....kad bumo vidli tvoje maćuhice, one od doma...smile113
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 20:22
hvala Bromi,stvarno ih je puno........jesi vidla kaj dsam ti rekla na tvojoj temi za ljubicu' Wink
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 20:14
molim, koliko ruža...predivno....stvarno si prava ljubiteljica ruža 
mačuhice su jako lijepe 
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 20:06
draga moja vjerovala ili ne 127 komada Wink a naravno da će ih biti još a mnoge ni nisu slikane jer su bile posađene na proljeće pa nekima nisam dala cvasti prije nego se dobro ukorijene...... i ne moraš zahvaljivati,rado pomognem ako znam
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 19:59
Hana hvala ti na odgovoru za ruže.... tak sam joj nekak i ja rekla, ali i obećala pitati znalicu Wink. Noviteti su ti super, ......pa stvarno znaš li koliko već imaš ruža, za sad?, a ne sumnjam uopće da će ih biti još.....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 11:08
hvala Stefi, to je točno preko puta vikendice i baš je krasna šuma
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 11:00
Baš su ti lijepe mačuhice..a ova slika mi se posebno sviđa..
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:14
ove zadnje slike su iz naših "bivših" gorica koje smo prodali jednim mladim i izutetno dobrim i dragim ljudima....tako sve kaj gore radim ko da radim sebi mada se trudim još više da im uljepšam početak "vrtlarskog staža"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:12

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:11

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:09
evo par slika nabrzaka

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:08
hvala Gio!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:21
ruze su
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:06
joj za kaj da oprostim? pa kaj nije tak....mislila sam opčenito
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 08:41
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

Tija....problemi nikad ne nestanu samo su nekad veći a nekad manji.....ima ih svatko a tko ih nema sam ih stvori od gluposti

To ti je tak dok smajliće ne nacrtaš, ondak poruka ispadne "turbo ozbiljna i zloćesta", oprosti  smile58
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 08:41
Dosta priče. Hoćemo slike, hoćemo slike....WinkLOLLOLLOL
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 08:34
To sam si i mislila, jer se sjećam po slikama da ih imaš....lijepo je to što si im posadila....oni će biti oduševljeni, a ti ćeš biti zadovoljna tom činjenicom! Super!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 08:31
Tija....problemi nikad ne nestanu samo su nekad veći a nekad manji.....ima ih svatko a tko ih nema sam ih stvori od gluposti

Flavija hvala! Don Juan,Baron i edenica su već u goricama-ja ih imam,to sam Megi posadila
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 08:26

Malo sam pregledala po netu....sve ruže koje si kupila od Viraga su krasne, od tih svih ja imam Big Purple i Don Juana i prezadovoljna sam s njima, i cvijet i miris su krasni i dugotrajni....super su! smile72

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.