moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 150> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidjela sam i odgovorila, računaj da ju već imaš
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Odlična je ova kombinacija s maćuhicama i bršljanom!...i šuma je baš krasna!....kad bumo vidli tvoje maćuhice, one od doma...
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Bromi,stvarno ih je puno........jesi vidla kaj dsam ti rekla na tvojoj temi za ljubicu'
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
molim, koliko ruža...predivno....stvarno si prava ljubiteljica ruža
![]() mačuhice su jako lijepe ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
draga moja vjerovala ili ne 127 komada
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hana hvala ti na odgovoru za ruže.... tak sam joj nekak i ja rekla, ali i obećala pitati znalicu
![]() |
|
![]() |
|
hvala Stefi, to je točno preko puta vikendice i baš je krasna šuma
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš su ti lijepe mačuhice..a ova slika mi se posebno sviđa..
![]() |
|
![]() |
|
ove zadnje slike su iz naših "bivših" gorica koje smo prodali jednim mladim i izutetno dobrim i dragim ljudima....tako sve kaj gore radim ko da radim sebi mada se trudim još više da im uljepšam početak "vrtlarskog staža"
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo par slika nabrzaka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Gio!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ruze su
![]() |
|
![]() |
|
joj za kaj da oprostim? pa kaj nije tak....mislila sam opčenito
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
To ti je tak dok smajliće ne nacrtaš, ondak poruka ispadne "turbo ozbiljna i zloćesta", oprosti
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dosta priče. Hoćemo slike, hoćemo slike....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
To sam si i mislila, jer se sjećam po slikama da ih imaš....lijepo je to što si im posadila....oni će biti oduševljeni, a ti ćeš biti zadovoljna tom činjenicom! Super!
|
|
![]() |
|
Tija....problemi nikad ne nestanu samo su nekad veći a nekad manji.....ima ih svatko a tko ih nema sam ih stvori od gluposti
Flavija hvala! Don Juan,Baron i edenica su već u goricama-ja ih imam,to sam Megi posadila |
|
![]() |
|
Malo sam pregledala po netu....sve ruže koje si kupila od Viraga su krasne, od tih svih ja imam Big Purple i Don Juana i prezadovoljna sam s njima, i cvijet i miris su krasni i dugotrajni....super su! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |