Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 48> |
Korisnik | |
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje,
mislim da ste stvarno super ekipa i da je ok sto se tu na forumu pomaze, komentiraju radovi i razmjenuju salvete, mislim da je bit ovog foruma razmjena salveta na taj nacin da se BESPLATNO razmjenjuju salvete jer u svakom djelu Hrvatske nema svih za kupiti,a i nije isplativo kupiti cjeli paket salveta koji ne budemo potrošili, osobno mi smeta to što neki na ovom forumu prodaju svoje salvete, jasno mi je da neke su rijetke i skupe, ali one kojih je paket 8kn, pa da se po 2kn komad prodaje nije uredu, ne znam kako vama i tko ce se ljutit na ovaj post, ali ja sam u pocetku razmjenila s par ljudi salvete normalno bile su besplatne i jos sam ljudima stavila i druge koje sam imala doma ne samo one koje su trazili, nemoj te mislit da sam protiv nekoga i da imam novaca na bacanje samo mislim da prodaja nije uredu, jer mislim da ljudi zele kupiti da bi vjerovatno isli u hobby ducane i tam po 2,50 kn kupovali komad ili par komada za 5 - 6 kn ja sam samo obicna studentica koju je na ovaj forum privukla dobrota suradivanja na forumu tj. postovi o zamjenskim materijalima, savjeti, ideje i naravno besplatna razmjena salveta zato ako nije problem da mi objasnite kako to funkcionira jer me zbunjuju postovi sa slikama salveta na kojim pise 2kn komad , jer nije uredu da netko od nekog pokupi besplatne salvete pa ih prodaje, jer onda smo mogli svi prodavat, meni je baš gušt i super kada nekog razveselim ako mu besplatno pošaljem salvete koje mu se sviđaju, molim vas da komentirate moj post i da se ne uvrijedite ako se koga ovo tice hvala puno ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nema na čemu cure,samo"mackajte"(meni nešto neide,nikak da uđem u formu
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@Felina & niki1984: jučer (ponedjeljak) sam vam poslala kuvertice...
@file: stigle salvetice, puno hvala ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
shasha, hvala ti od srca na predivnim salveticama !
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
shasha stigle salvetice,hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
file stigle su salvete,hvala ti puno!
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
file i maya08 hvala za salvetice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
i drugi put Nata!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zrinka stigle su salvete,hvala ti puno!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
tatjana salvetice stigle, hvala ti
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ajoj cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve salvete su spakirane i u jutro ih šaljem(osim nekima kojima osobno donosim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maslacak posalji adresu na pp
![]() |
|
![]() |
|
nije pun al evo pobrisat cu...
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
maslačak... šaljem ti u pon... mislim da moraš izbrisati poruke jer ti je sandučić pun
|
|
![]() |
|
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
super, hvala...
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Niki 1984 poslala sam ti salvete, javi kad stignu
Maslačak... pošalji mi adresu na pp!!!
|
|
![]() |
|
ja jos nemam salveta jer sam tek pocela sa ovom tehnikom, osim sta mi je mane-nostrum poslala...ako tko ima sta viska ili duplice za prodati nek mi se javi...ja cu cim skupim sta duplo rado podijeliti
![]() |
|
![]() |
|
draga shasha, bilježim se za svaku po 1 kom
![]() |
|
![]() |
|
file, hvala ti na salveticama!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |