moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 150> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme koje prekrasne zvončike kako su mi promakle....koliko ih imaš..a ja samo jednu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
eto,one su mene "strefile" prošle godine, sad ih samo dopunjavam
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
strefile su i mene, uskoro ću morati u posjet baki bei
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hanić, već su se lijepo razrasle maćuhice, a i zvončike su ti baš krasne! Baš je lijepo kad kod tebe ima novih slikica! One ljubičice su isto baš posebne...neuobičajene! Super!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tek sad sam procitala 127 ruza
![]() ![]() a macuhice i kor.zvoncici su mi ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve su biljčice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Flavija - HVALA! ima još ljubica ali su još u pupovima Gio bilo ih je 127 do jučer - donjela mi susjeda njezine dvije koje je htjela baciti- Gloriju Dei-da je obična a meni je super, tak nježna ko sunce sa crvenkastim rubom ko prelivom od jagoda-divota i jednu no name žutu - dakle do 130-te mi fali još samo jedna
![]() Baka hvala puno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Htjela sam još nešto komentirati, ali nakon ove brojke od 130 ruža, zaboravila sam što
|
|
![]() |
|
eh Otok,to ti samo zvuči puno.... rasade se one svuda pa i ne izgleda to tak puno. Ima još mjesta samo čekam iduću jesen kad stižu nove sorte,moram za njih napraviti mjesta. Dosta toga je palo "u ime ruže"
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znači bit će i kod tebe uskoka
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O Hanočka pa ti si pravi kolekcionar ruža, moja mama bi te lovila po cijeli dan
![]() ![]() Zvončike i maćuhice su prekrasne ![]() |
|
![]() |
|
hvala curice! Današnji dan je bio dobar za par slikica i nekoliko iznenađenja
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kod tebe preljepih biljkica
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
hvala Bromi - taman kad mislim nema više ničeg pa ipak odem prošetati i nešto se nađe
|
|
![]() |
|
našla bih ja tu svašta
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |