Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - umjesto normabela )))))
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

umjesto normabela )))))

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 23:17
A sad slikice....

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 23:16
Originalno poslano od člana marival marival napisao:

Wink

evo prolazi i 8 sat kak gledam ase predivne radove .... stvarno cure ... ovo je melem za srce i dusu ....

svaka od vas ima ... ono .... nesto svoje posebno fascinira kada vidim iste vrste salveta a opet totalno drugacije Clap

samo mjesec dana radim decoupage ... tj. ucim decoupage ... i sada sam u  takvo fazi da bi cijeli stan obukla u njega Embarrassed

smile79

E da znaš i ja sam tako počela....i da mi vidiš stan nakon "terapije" decoupaga...sve sam pretumbala na druge boje i sad sam sva shabby shic i decoupage...ma divna zanimacija....ostani s nama....

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 21:45
Marival, dobrodošla! smile73
nadam se da će uskoro biti i nekih slikica kod tebe!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
marival View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marival Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 21:32
Wink

evo prolazi i 8 sat kak gledam ase predivne radove .... stvarno cure ... ovo je melem za srce i dusu ....

svaka od vas ima ... ono .... nesto svoje posebno fascinira kada vidim iste vrste salveta a opet totalno drugacije Clap

samo mjesec dana radim decoupage ... tj. ucim decoupage ... i sada sam u  takvo fazi da bi cijeli stan obukla u njega Embarrassed

smile79

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.