Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 113> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kami, takvi okviri (posebice tih dimenzija) su jako skupi... Ja sam ljetos tražila nešto slično na Hreliću i nisam našla ni približno šta sam tražila, vjerojatno zavisi da li "potrefiš" kad imaju dobru robu!
![]() Možda da pogledaš kod staklara tj. uramljivača slika... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Upravo to sam i ja čula što si sad prepričala
![]() Stvar je što bi ja nešto netipično što očito neću naći... Ja sam inače fascinirana svim onim željeznim vratima po zagrebu (hermann bolleovskim u opatičkoj i kamenita vrata pogotovo), ali takav okvir baš i ne mogu nabaviti ![]() Preostaje osmisliti neki pothvat za okvir i baciti se u zanatlije ako ne naletim na nešto... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Znam sve, dijelimo očito iste fascinacije... Možda se isplati roviti po Hreliću i ići često, vjerojatno se naleti na nešto...
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Je, sigurno bum svake nedjelje u 7 išla po hreliću na -10 vani
![]() Hrelić je više kao kinder jaje, odeš na blef pa kaj se nađe... Frendica ide u Berlin baš pa ću joj reći da i tam vreba okvire... Ona marka viva-decor ima nešto ovakvoga, ali tog vjerojatno nema u ponudi u MegaColoru... edit: ajme, sad i ja moram poput Izzy reći da ne reklamiram MegaColor (nisam još ni bila tamo nikad), ali zvala sam pitati i ženska je bila toooliko ljubazna i sve te okvire i dimenzije i cijene mi pobrojala i ispričala sve živo o asortimanu njihovom i planovima tak da si stvarno sami rade jako dobru reklamu, sve mi je bilo neugodno kak je susretljiva ![]() praktički imaju apsolutno sve od tog viva decor-a osim materijale za svijeće, to će tek dobiti (dobro, to me ne zanima baš ![]() |
|
![]() |
|
marival ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
veliki pozdrav svima
![]() evo jos jedne defnitivno navucene na decoupage ![]() prvi pocetni radovi su bili uspjesni ... i sad bi kao gustav cijeli stan u decoupage ![]() citam vas ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
marival dobro došla
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Dobro jutro!
Kuham ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jutroooo....taman se spremam popiti drugu...jedan mi nije bila dovoljna
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Iris,a di ti je avatar?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
avatar je bio na godišnjem odmoru...dosadilo mu čučati u toj kockici
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jutrooooooooo,evo i mene sa
![]() ![]() ![]() evo nesto lijepo, da vam bude malo toplije u ove zimske dane ![]() http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=1&pv=3152146 |
|
![]() |
|
baš zgodno...samo nisu snimili onoj morskog psića što kruži okolo
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sad ste se već sigurno razbježale sa kave. nisam ja baš tak dugo spavala ali imam nekih tehničkih problema sa modemom pa dok sam porazgovarala sa službom za korisnike... ali sad sam tu. imam kavu,
![]() ![]() ![]() ![]() kad sam već kod kuhinje...znate zašto žene imaju manja stopala? da mogu stati bliže sudoperu!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nismo se jos razbijezale,bar ja ne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uh,ne spominji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
iris avatar je odličan,kaća link je zanimljiv
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Drage moje može li mi netko pomoći. Naime, znam da je netko ubacio ovdje negdje na forumu link gdje su oni crno - bijeli barokni motivi tipa tete u krinolinama i dečki koji (još) ljube ruke. Nikako ih ne mogu pronaći.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Curke, danas nam Piramida ima rođendan,
pa evo...tko želi može joj naravno čestitati u temi predviđenoj za to koja se nalazi u brbljaonici ( za nove članove koji još ne znaju).
A ti Piramida izvoliš otići također na tu temi i izvoliš pogledati koliko čestitara imaš!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Karmen ja ti na žalost ne mogu pomoći, ali sam sigurna da će netko priskočiti u pomoć.
|
|
![]() |
|
Poslala sam Piramidi pp u slučaju da ne nađe temu sa željama za njen rođendan, bilo bi to jako žalosno... Ima link pa će naći naše želje!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Bravo Piramida
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |