maslacak7-moj pocetak |
Odgovori | Stranica 123 14> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 18:34 |
evo i moja dva pokusaja...nemojte biti prestrogi al ja sam u ovome tek jedan dan
ovo je plocica..snijeg bi trebao biti ispupcen.. ovo je malo detaljnije...al bas se sljokice ne vide |
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boca..koja bas i nije ispala kako sam zamislila al ok...napravila sam neke greske al sad znam za drugi put...ipak su to moji prvi radovi...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cep sam motala spagom ...i boca je prefrbana crakleom al se bas nije jako raspucalo a i slikam mobom pa se bas ne vidi... inace boca je ljubicaste boje... sad mi samo recite gdje sam sta fulala ...svaki komentar i savjet je dobrodosao..
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je boca baš super iako se krakle ne vidi.Šljokice se ni ne trebaju baš prejako vidjeti.Bitno je da se mjestimice,pod određenim kutom sjaje.Naravno da ja to pričam onako kako je meni lijepo,nekom je lijepo sa puno šljokica.
Ovo,što ti se nagužvala salveta na pločici,meni baš dobro izgleda jer je"krajolik"takav i uklapa se.
Budući da ja ne težim savršenstvu ,meni su te"greške",pogotovo kad se uklope,baš dobre i volim ih.
Iako sam"sezonska mackalica"i nije moj komentar nešto do čega treba držati,ipak imaš čistu 5-cu od mene
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!
Za tek jedan dan bavljenja salveticama i mackanjem,radovi su ti ispali odlični. Crakle nisam radila pa ti ne mogu reči u čemu si pogriješila |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala shasha i piramida,bas sam sretna da je neko vidio i moj rad...stvarno nisam nikad sa ovim radila...neznaj jos nista o tome i tek se ucim al imam zelje i volje... ovo sto mi se zguzvala salvetica,bilo me strah natezat da ne pukne..pazila sam al valjda neznam kako dobro mazati ili.... a bocu sam zeznula odmah na pocetku al dobro..maljala sam i sredila sam ju donekle... gledam tu radove i savjete pa cu valjda napredovat... zato mi i drago da mi kazete sta valja a sta ne...
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znaš šta.....tvoji radovi su super..gužvanje ili ne, važna je volja i ljubav s kojom to radiš.... ja obožavam decoupage i sve oko njega...pa me nije ni briga ak kaj fulam...samo hrabro naprijed....
dobro došla....i uživaj.... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala božica... drago mi je da sam tu dosla i jedva cekam raditi jos...samo jos moram svasta nauciti...
|
|
Božica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E u tome je draž...svaki dan saznaćeš nešto novo...čitaj forume ideja i naše priče...bit ćeš prava umjetnica...
|
|
Božica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ak ti šta treba...savjet..salveta koju si vidjela na mom forumu slobodno pitaj...javno ili pp
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslacak dobro nam dosla,prvi radovi su ti vise nego dobri,odlicniiiiii
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boca mi je jako lijepa, ali s selo u snijegu me odusevilo...
Sto se tice guzvanja - to si tako namjerno htjela... kao i ja... kuzis? |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Maslačak, ovo su super radovi za staž od jednog dana ...i nemoj se previše sekirati kaj ti se salvetica malo nagužvala, nekada to baš dobro dodje i podigne izgled rada na jedan poseban način...i ja sam se s tim gužvanjem u početku mučila i mogu ti reći da je sve stvar prakse...što ti više salveta prodje ispod ruku, bit ćeš to sigurnija i raditi opuštenije i s većim veseljem...osobno, najviše volim površinu gdje će doći salveta prethodno tanko, tanko namazati ljepilom, pustiti jedno pola minute i onda stavljam salvetu prvo s centralnim dijelom na površinu i lagano prstima pritiskam uz površinu, pa kad se osuši idem s još lak ljepila... i opet se zna dogoditi da se salveta nagužva... ma nisam ti ja neki decoupage stručnjak pa napeto pratim i upijam sve korisne savjete pravih stručnjakinja ovdje.... zato, glavu gore, igraj se s bojama i salvetama, kao npr. na ovoj boci koja mi je fantastična, iako bi ja mašnu maknula jer previše odvlači pozornost s prekrasnog motiva...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla!
što se mene tiče ti si svoj pripravnički staž odradila! jako lijepo za početak i samo nastavi mackati...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam cure....bas ste me digle...vec me danas bilo prpa kakvi ce komentari biti...stvarno se trudim al znam da mi jos puno treba...
|
|
ana_s
Nedavno posijan Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobar početak..samo naprijed...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala...evo bas gledam sta cu dalje...nesto se susi vec...
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično si to napravila,slikica mi je odlična a za bocu bi se složila s Primaverom--mašna odvlači pozornost.I jako dobra vijest je da se već nešta suši...što više radiš bit će sve bolje i lakše
A znaš i sama kako ovdje stvari funkcioniraju pa ako trebaš neki savjet ti pitaj ovako javno ili na pp
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za masnu sam poslusala savjet...hvala..i super mi je sto ste iskrene...meni je nesto falilo kraj cepa pa nisam znala sta bi stavila... a maljam ja...idem sutra malo kod svekrve u konobu traziti staro sude ili nesto...da mao ukrasavam......drago mi je rekao da sam cak lijepo napravila...samo imam pitanje kako zaljepiti sta da keramicku plocicu stavim na zid...nemam drzace gdje nabaviti...to je bed kad zivis u mjestu gdje nema nista...
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš pločicu zaljepiti na nekakvu drvenu podlogi,neku daščicu,a na daščicu onda kvačicu(skineš sa stare slike )
|
|
Odgovori | Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |