mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 100> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora poklon je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sta drugo reci nego preljepo
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Hvala curke
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zdjelica i vaza su odlične! bravo mare!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, mare ide to tebe pravo?
A sada ozbiljno, ovo sa čipkom mi je vrlo interesantno ( gledala sam malo po netu) a tvoji radovi su prekrasni. Meni je ljepši onaj motiv za gljivaricu, ali ni drugi ne zaostaje puno.
U svakom slučaju, jako lijepi radovi.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Iris,Prila,Dorina i Lula hvala drage moje ,dajete mi motivaciju za dalje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare rokovnici su jaaakkoooo preeekkrraasssnniiii
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
a što kažete na ovaj Marin rad
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sviđa mi se čipka, ali posebno mi se sviđa kako dobro posložiš motive uz nju...jako interesantno....
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasan je rokovnik.super mi je ta ideja sa čipkom,a realizacija savršena
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ide tebi to sa zavjesama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
potrazit cu sad ja kad znam...a da sam bar prije tu bila nebi dala neke zavjese...
|
|
![]() |
|
maslačak nije to čipka klasična to su komadi zavjesa.A kako ja nemam zavjese dom nemam ni prevelikog izbora za raditi.Samo tri uzorka imam.II PRIMAM DONACIJE.A sprejevi su auto sprejevi,jeftilen po cca 20kn
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Smrčko, vaza sa ružama.......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
reci mi samo gdje nabavljas cipku ...a sprejevi su oni auto lak ili.
|
|
![]() |
|
Drage moje lluvia,primavera i maslačak hvala na lijepim riječima,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
meni je sve fantasticno...a ovaj rokovnik je mrak..blago onome tko ga ima
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |