Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 33> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuglice fantasticne,ma cijeli komplet...odlicno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne kuglice
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
sve je prekrasno, naročito mi se sviđaju kuglice
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Odlična ti je priprema za Božić, prelijepo izgleda sve zajedno!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bozica kuglice su ti bozanstvene,odusevila san se
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preslatke su ti ove kuglice .Sta sve covjek moze sam sebi doma napraviti a ja bas takve svake god kupujem je nemogu im odoljeti kad pronađem neke lijepe |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
drage moje...svima
![]() Andelka..doradivala kontur pastom al mislim...kolko trebam kuglica...probacu monin recept....drvofix...soda bikarbona itd.....pasta skupa 90 kuna a trosi se puno ak oces lijepi snijeg... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prekrasni radovi! Uvijek tako jednostavni i čisti! Sjajno!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Vidiš, a ja sam mislila da se ne radi ništa. Ovo je prekrasno. Čime si dorađivala kuglice, gips ili nešto drugo?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Mare svjećnjaci su moja nova instalacija za Božić...kupljeni govotvi samo fale svijeće dok se odlučim za boju za ovaj Božić, mislim da će biti crveno.. bijelo.. zlatno...tako nekako...
Inače...sve moje drage majstorice..hvala vam puno na pohvalama. Drago mi je da vam se sviđaju naši novi radovi. Svima pregršt
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Božice super
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno božice
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
tebe neme a onda izbaciš iz svoje radionice svašta.Predivni božićni radovi a zdjela mi je prekrasna.
![]() I svjećnjaci su prekrasni.To je nešta novo?
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slažem se sa Iris ali izdvajam kuglice jer si ih sve radila u istoj bijeloj boji samo različiti motivi a to mi se sviđa
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivna božićna kolekcija
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo za božično raspoloženje, tematiku i radove
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
više nego odličan početak Božićnih praznika ,samo naprijed
![]() |
|
![]() |
|
i dodan još jedan tanjurić za svjećice.....
![]() |
|
![]() |
|
...pa sve zajedno....
![]() |
|
![]() |
|
Nismo mi radili samo kuglice....božićna zdjelica i tanjurić.....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |