Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 30> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenomenalno!!!!!! Dorada sa 3d?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ajmo se ubit kolektivno....divan uradak...bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
odlično, odlično... jako dobro...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bilježnica je ludilooo
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Možda ja zlatne boje ali ova ženska je očiti od volje....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ha, ha, ha... ZLATNE BOJE
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
jos jedna biljeznica... ovaj put tajanstvena
uzivo se manje vidi prijelaz između "vrata" i zlatne voje... ali... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jok, ja sam Strelica!
![]() |
|
![]() |
|
Kaća, Anđelka, Prima, Lula, Božica i Dorina... hvala vam drage moje, nakon tko lijepih komentara dobijem poticaj za jos
![]() Primavera... znaci i ti si se bavila decupageom prije decupagea? ![]() Izzy... hvala... pretpostavljam da mislis na andjela? Hm, da... skoro identican komentar sam cula od jedne vage... jesi li i ti kojim slucajem vaga? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Originalne bilježnice s veoma "moćnim" motivima! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iluvia prekrasno, onak baš po mom ukusu, prekrasssnoooo
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasan izbor uzoraka i jako lijepo složeno....5+
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Predivno si ih uredila...ja isto znam prelakirati...ili ako ne tako onda završim sa jednim od 2k...s tim da midium i nemoraš za ovu svrhu prelakirati, a sottile bi trebalo jer je on dosta osjetljiviji...
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne bilježnice
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nema me na forumu niti dva dana, a ono vauuuu, prekrasno! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
famozne su ti biljeznice,preljepo si ih skockala,motivi su fantasticni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha... na zalost ne mogu ti pomoci, ja jos nikada nisam lakirala papir, samo salvete... i to s lakom kupljenim u hobby ducanima.
![]() Saara... znala sam da ce ti se prvi rokovnik vise svidjeti... ipak je to tvoj (smijem li reci i moj? ![]() ![]() File i Maslacak... hvala vam cure na lijepim komentarima... bas ste me obradovale ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasni radovi..ova biljeznica prva mi je fantasticna...
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
krasni radovi,posebno ova prva bilježnica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |