mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage curke svima vam veliko hvala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
reci cu samo dvije rijeci mare majstore
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Čipka savršena,škrinjica briljantna!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kutijica je odlična na kvadrat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare opet prekrasan rad, savršena kutijica
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Krasno Mare
![]() Ma di nađeš tolike kutijice ![]() Šteta, imala sam dvije i prije par godina sam ih bacila, mogla sam ti ih dati. |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
svi su tir adovi jako lijepi... i uredni... sviđa mi se tvoj način rada...
a ovo sa uzorkom i prikazom na pozitiv i negativ način je preoriginalno... svaka čast... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
vidim ja da nisam jedina ljubitelj kutijca.tvoja je prekrasna meni nije ni palo na pamet da iznutra nalepim motiv,ja sam samo bojila unutra,divna ti je,predivna...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasno draga.tvoji radovi sa čipkom me ostavljaju bez daha.zadnjih par dana u nedostatku zavjesa kopam po ormarima u potrazi za kakvim heklanim stolnjakom za otpis,bez brige miraz MPK na broju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
e sad sam zbilja ostala bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
lluvia velika,ali stvarno velika pusa za teba i trud da sve pregledaš A Rosita tebi hvala i jedna redovna pusa
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Sta mi učini Mare... nije mi bila par dana u tvojoj galeriji, malo mi se zaguzvalo s vrememenom pa se ispricavam... i odem danas - biljeznica s cipkom fenomenalna, jazzerska kutija isto tako... ali citma i citam... i sve se spominje neka kutija koja se od ruznog paceta pretvorila u prekrasnog labuda... i mislim si: pa dobro draga moja (to ja sebi tepam kad sam malo bolesna) ti si izgleda propustila puno vise nego sto si mislila... i odoh unazad i ostavih oci na tom labudu... duuugo vremena... ajme, sta mi ucini... toliko od mene
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
Kokica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Mare, pratim te u stopu...
Škrinjica je preslatka, naročito mi se sviđa poklopac /gornji dio/ iznutra.
![]() |
|
![]() |
|
Kao stvorena za današnji dan,škrinjica "Dobro jutro đezeri" Na žalost ne mogu poslikati (mah,mah Anđelka) efekt koji sam dobila na drvenom dijelu.Mokrom spužvicom i smeđom i zlatnom akrilnom sam dobila izgled zlatno bajcanog drveta na donjem dijelu škrinjice i u unutrašnjosti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Iris
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bilježnica je predivnaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Monna ne bi smetalo( da imaš čipkaste zavjese) sad preko zime skratiti ih iznad radijatora
![]() Rosa2 imaš pravo baš smo se učipkale nas dvije,ali tvoje je ručni rad i puno vrednije i puno više truda je uloženo u tvoje čipke
![]() Retriver Sara moram se zahvaliti na posjeti,nas ovdje na salvetama uvijek jako vesele posjete naših cvjećarica
![]() ![]() ![]() ![]() Lula draga pa ja sam već bila ozbiljno zabrinuta da te nije nekakva zločesta svinja dohvatila.Hvala za sve lijepe riječi za moju škrinjicu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |