anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 48> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutija je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ja bi radila poklone za sv.Nikolu, ali nemam takvih salveta, niti sam ih nigdje vidjela
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma nisi ni vidjela poklon. on je u kutiji. poslikat ću sutra po danu i kutiju i poklon... makar me proglasili narcisoidnom
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajde dobro priznajem - nisam sama pravila kutiju, pas je bio sa mnom ne kužim šta vam nije jasno kak sam pravila kutiju. pa nacrtala i skrojila na hamer papiru, ispresavijala, malo zaljepila i to je to. pis of kejk!
ajde nacrtat ću sutra i poslikati kako izgleda taj moj "kroj" za kutiju
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Iiiiii, kako slatka salvetica! Prava vintage... Da, da - kako si sama radila kutiju? Ajde sad, šta si se sakrila! Znaš da uz svaki rad ide milijun pitanja!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kako smo to mogle zaboraviti
![]() Potpuno si u pravu iprimimo se posla.
Kutiju si pravila sama? Molim, objasni!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Imaš ti pravo za sv.Nikolu......ima vremena do Božića,tješim se ja.
Poklon je mrak.Sama si izradila kutiju!?
![]() A ova salveta mi je predobra
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo! nadam se da ce nečak bit zadovoljan jer je kutijica odlična!
|
|
![]() |
|
Mikica, saara, Božica, ElzaBuba, rosa2 svima puno hvala što me pratite i dok ja zabušavam i malo radim
![]() pratim ja i gledam marljivo šta vi sve radite. Božićna euforija zavladala na veliko i čudom se čudim kako se nitko nije sjetio da prvo dođe sv. Nikola. obzirom da imam jednog malog nećaka, brižna teta je već pripremila darak i upravo završila jednu kutijicu koja će poslužiti za pospremiti dar.
kutiju sam napravila od hamera,doljni dio je crveni a ovo je poklopac...
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepi su ti radovi ,vijerujem da su slavljenice bile prezadovoljne ovako lijepim poklonima |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Moja omiljena lavanda, krasno uklopljena i izvedena
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
mislila sam da samo ja ne spavam al saara je budna.....ko da je noć vještica......radovi....anastazija......
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajme savršeno, apsolutno savršeno!!! Predivno!!!
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
stvaro divni,predivni radovi bravo!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga ane kompletic ti je za tri ciste desetke,ludilo
![]() |
|
![]() |
|
svima kojima još nisam rekla: hvaaaalaaa!
proljeće, picajzlavost mi je od rođenja a ne od izzy. a o dopingu više ni riječi - to je naša mala tajna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej anastazija da i ti nisi bila na dopingu iz onih slatkih bočica?
![]() Ovo što si napravila je zaista suuuuuuuuuper!!!!
Krasno se uklopio motiv sa podlogom, a i ti si postala pizajzlasta ( ne smiješ se više družiti sa izzy jer je to prelazno
![]() ![]() Znači, išla si konačno isprobati 2K?
Super je zaista ispalo....bravo
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |