anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 48> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je prekrasan poklon, a možda ti i ukradem ideju (smijem?)
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
anđelka, samo daj!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
teto anastazija ti si zakon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Anastazija onaj stalak za ključeve i ogledalo s motivom bršljana me oduševio, jednostavno, a lijepo...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
luuudilo je poklon.... i majica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anastazija, super ti je maja za nećaka, i zaista budi sretna i sa pusicom...male stvari nas čine sretnima ( u nedostatku velikih
![]() A sada ozbiljno, super rad, super ideja....bravo imaš " rad dana"
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
I ja kažem......Rad dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme,kako ste me sve nahvalile da me je sad malo
![]() ![]() zapravo sam neka umorna (već danima) i samo da mi je spavati. a kad se probudim ne mogu doći k sebi... i neće me inspiracija...
izgleda da ću ja biti ta kojoj će samo Krampus doći
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Anastazija, nisi jedina tako umorna... i mene do neki dan držalo, a od nedelje sam dobila dozu motivacije i ideja...
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticna majica...morala bi ja nabavit za moju ljepoticu necakinju...kutijica je prekrasna...svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
bravo teta bas ti je dobra majca
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ovo je bio rudarski posao iskopati moju galeriju iz zaborava...
ali evo i ja sam nešto radila....
jedna kutija za čaj završena prije 10-ak dana
![]() |
|
![]() |
|
a onda posudice za posijati pšenicu ... isporučene na vrijeme za sjetvu. jedna mami... jedna baki... i jedna šogorici
![]() |
|
![]() |
|
a onda serija zimsko-božičnih tanjura
![]() ![]() ![]() ![]() i zajednička fotka
![]() i uradak za božični swap (danas došao u prave ruke)
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
anastazija prekrasno si to namackala....sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
možda ti je trebalo vremena za iskopati galeriju ali priznaj da ti je trebalo vremena i za postaviti slike
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
radovi su fe-no-me-nal-ni!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Woooooooooow! Ova tvoja božićna hiperprodukcija je sjaaaajna! Sve mi se jako sviđa! A pogotovo su mi super ovi tanjuri s crackleom u sredini - sjajno si se to dosjetila! Svaka čast!
![]() E, sad kad sam te nahvalila imam 2 zadatka za tebe: Prvo - postavi slikice u Friško iz pećnice. Drugo, kad ti tako dobro ide crackle lak, molim te javi se i pomozi curkama u temi "Crackle lak" iliti ovdje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3805&PID=323569#323569 |
|
![]() |
|
cure hvala vam
![]() crackle u sredini i nije bio neka velika mudrost. to su one lijepe okrugle salvete koje sam cijele lijepila na tanjur. dakle crackle je išao preko salvete.
i bolje mi je bilo dok mi je galerija bila negdje na 3-4 strani... bar mi nitko nije davao zadatke
![]() ali ajde idem to odraditi...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |