Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:00
majstorice cesceWink nas ostavi bez teksta svojim predivnim radovimasmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mikica74 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica74 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 16:44
da se ne ljute druge devojke ali ovi tvoji zadnji radovi su nesto najlepse sto sam videla u poslednje vreme,nemam reci da iskazem svoje divljenje...samo jedno veliko bravosmile141
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 16:11
svima smile79 što posjećujete moju galeriju iako ja vas malo zanemarujem. ispravak... ne zanemarujem vas, sve sam pregledala redovito, ni jedan od vaših prekrasnih radova mi nije promaknuo. samo ipak sam vidjela da treba nešto raditi i rukama a ne samo jezikom smile102pa nisam komentirala često.
hvala vam puno....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 14:43
Wooow!!Wooow!!....kooooooji tanjuri draga Anastazija...teško bi se tu bilo odlučiti, jednostavno svaki novi izaziva jednake osjećaje divljenja... a bome niti kutijica iz swapa ne zaostaje i prekrasno oba rada izgledaju kao par... svaka čast vrijednim i maštovitim rukama
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 09:59
Sve mi je prelijepo smile93
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 23:36
radovi su prefantastični! onaj plavi tanjur i ova crveno-bjela kutijica za swap je presavršeno,nemam vise riječi....smile141
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 22:07
zadaci obavljeni...
ja bi samo dodala da mi je najdraži onaj prvi kockasti tanjur. na njemu sam samo stavila cijelu salvetu (i to je jedna od lijepih okruglih) i preko salvete samo žuti rižin papir tako da je tanjur onako malkice proziran.
jako je jednostavno napravljeno a baš mi je dobar!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 21:31
cure hvala vamsmile79
crackle u sredini i nije bio neka velika mudrost. to su one lijepe okrugle salvete koje sam cijele lijepila na tanjur. dakle crackle je išao preko salvete.

i bolje mi je bilo dok mi je galerija bila negdje na 3-4 strani... bar mi nitko nije davao zadatkeLOL
ali ajde idem to odraditi...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 21:21
Woooooooooow! Ova tvoja božićna hiperprodukcija je sjaaaajna! Sve mi se jako sviđa! A pogotovo su mi super ovi tanjuri s crackleom u sredini - sjajno si se to dosjetila! Svaka čast! smile147
E, sad kad sam te nahvalila imam 2 zadatka za tebe: Prvo - postavi slikice u Friško iz pećnice. Drugo, kad ti tako dobro ide crackle lak, molim te javi se i pomozi curkama u temi "Crackle lak" iliti ovdje  http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3805&PID=323569#323569
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 21:18
radovi su fe-no-me-nal-ni! smile120
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:59
možda ti je trebalo vremena za iskopati galeriju ali priznaj da ti je trebalo vremena i za postaviti slikeWink....ti si bila jako vrijedna i puno,puno lijepih stvari napravila...ne znam šta izdvojiti kad mi je sve supersmile71....a kutijica za čaj je krasnasmile89
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:57
anastazija prekrasno si to namackala....sve mi se sviđa smile141
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:54
a onda serija zimsko-božičnih tanjura

i zajednička fotka

i uradak za božični swap (danas došao u prave ruke)

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:52
a onda posudice za posijati pšenicu ... isporučene na vrijeme za sjetvu. jedna mami... jedna baki... i jedna šogorici

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:50
ovo je bio rudarski posao iskopati moju galeriju iz zaborava...
ali evo i ja sam nešto radila....

jedna kutija za čaj završena prije 10-ak dana

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 18:41
bravo teta bas ti je dobra majca Winkvjerujem  da ce te ta jedna slinava pusa jako razveselitiLOL
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 18:29
fantasticna majica...morala bi ja nabavit za moju ljepoticu necakinju...kutijica je prekrasna...svaka castsmile78
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 17:59
Anastazija, nisi jedina tako umorna... i mene do neki dan držalo, a od nedelje sam dobila dozu motivacije i ideja...  smile78
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 16:23
ajme,kako ste me sve nahvalile da me je sad malo
a još da znate kako me je sram kad gledam sve vaše divne božićne radove (isprika velika što slabo komentiram) a ja ništa po tom pitaju još nisam radila. 
zapravo sam neka umorna (već danima) i samo da mi je spavati. a kad se probudim ne mogu doći k sebi... i neće me inspiracija...
izgleda da ću ja biti ta kojoj će samo Krampus doći Cry

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 10:03
I ja kažem......Rad dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.