mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 100> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo ti je super uspjelo! Jako mi se sviđa, a općenito volim izgled bajcanog drveta jer bajc daje samo nijansu, a struktura drveta je vidljiva i izgleda nekako "toplo"... Imam nešto pravog bajca od stolara, ali može se kupiti i onaj iz vrećice koji se razrjeđuje u vodi, ima dosta nijansi i nije uopće skupo no mislim da drvo ipak mora biti malo kvalitetnije...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mare svaki detalj dovodiš do savršenstva
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticni radovi svaki put...neznam sta bi izdvojila...kutijica je super...jedva cekam jos radova mada ce mi oci tu ostati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Izzy,Kaća,Primavera,Smrcko i Maslačak puno vam hvala na ljiepim riječima
A ovih dana sam se malo zabavljala s starim keramičkim pločicama.Na dvije sam prije nanošenja motiv napravila strukturu,da ne budu glatke nego reljefne
![]() Tu imam i jedno zvono na plutu koji nije baš neki medij za božićne ukrase
![]() Malo zimske idile i bor kakti u 3d
![]() ![]() tu se ne vidi najbolje,naravno zbog mijih fotografskih sposobnosti ali struktura se lijepo poklapa s motivom
![]() ![]() I jedna čaša-Monna me inspirirala da iskoristim ove čaše
![]() a ovako izgleda kad se upali svijeća
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, super su ti radovi.
A što se tiče čaše pokušaj sa onim frostijem super će ti također ispasti. Čaša bude posebna ( bar meni)
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vidim da je inspiracija pronađena |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare meni je ovo sve fantastično sve sličke, a čaša mi je čeče
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Uuuuuuu, koliko radova, a svi prekrasni!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasni božićni radovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
jao fantasticni su ti radovi ,odlicno ti je ispal onaj 3d prikaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Mare, prelijepi su ti radovi!!!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
mare i opet me ostavljaš bez teksta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O kad si to sve stigla napraviti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
raspištoljila se naša mare. mare,mare lipa nasa mare,nemam rijeći.što više reći?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Svima velike puse
![]() ![]() ![]() Primavera mene ta slika podsjeća na badnje veče i na goblene koje je moja mama radila.Kad si bila mala mare.......Za šta to tebi trebaju plpčice????
Drago mi je da se vidi moj dupli bor,bilo je tu dosta rezuckanja,bojanja i ljepljenja
Smrcko tebi posebno jedna velika pusa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...draga Mare, meni su keramičke pločice glavna podloga za valjanje i izradu mojih stvarčica od polimerne gline (fima), savršene su podloge, a manje koristim i kao podlogu na kojima ravne stvari od fima stavljam u pećnicu na pečenje...jedva sam uspjela nažicati u bauh... da mi prodaju nekoliko komada od nekoliko raznih veličina...čim sam počela trkeljati da je to za umjetničku izradu odmah su popustili, u stilu...ma daj, pusti lude babe
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E dobro da znam pa ću ti sačuvati,možda nekom prilikom....imam one velike granitne 45x45,teške ko sam vrag....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |