Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 11:45
...draga Mare, samo ti mackaj, jer što god ti dodje pod ruku osvane nevjerojatno lijepo i posebno, a motiv i tak nije bitan, bitno je da odmah prepoznam tvoju sigurnu ruku i istančan smisao za lijepo, kao u slučaju i ovih predivnih uporabnih predmeta...kutija mi je njami...prelijepa, ali kantica smile39...ti si jednostavno smile120
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 10:00
Viš sad kad je vrijeme Božića meni se radi cvijeće, romantika, crno bijelol......
Ma da imam i ja materijala samo treba naći vremena.....i inspiracije.......

Ma malo ipak napravi u stilu svoje kutije za kolače s djedom mrazom......Wink
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 09:44
ma mare samo ti mackaj...ko da je važno koji su motivi Tongue
super su ti i kutijica i kantica Clap
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 09:41
Dorina smile79
 teško da ću raditi baš nešto puno s božićnim temama....imam toliko toga doma da bi mi sve drugo bilo kruha preko pogače. Ali radit ću neke poklone za Božić,naravno za korištenje cijele godine.Dakle opet ništa od šljokica,snjega i ostalih blagdanskoh rekvizita
Ili ću možda ipak malo Wink
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 09:24
Mare prekrasna su mi oba rada, baš onak po mom čejfu Wink predddiivno smile78

A božičnih tema još stigneš napraviti Wink
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 08:23
A ja i dalje nisam u pretjerano božićnom raspoloženju
Jedna kutija,metalna,za patente i trakice u mojoj šivaoni

I preslatka kantica koja isto tako nije u božićnom ozračju ali će jako dobro poslužiti za zaliti npr. božićnu zvijezdu ili kaktus

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 08:14
Draga Sara baš si me raznježila i uljepšala mi ovo tmurno i kišovito jutrosmile147,hvala tismile79
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 07:35
smile145Dobro jutro draga Mare!
Kako beskrajno romantični i brilijantni radovi, kakva fenomenalna ideja s ukrašavanjem keramičkih pločica i oslikavanjem stiropora.
Tako elegantno i neponovljivo odišu tvoji radovi magičnom atmosferom i duhom Božića. Tako kristalno i blistavo lijepi ispunjavaju naša srca dobrotom i plemenitošću u ovo predblagdansko doba.
Iz tvojih radova izvire i tvoj talent i tvoja sposobnost i tvoja ljubav.
LIjepi pozdrav, divim ti sesmile165
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 09:27
Ovo je jutro puno lijepih iznenađanja
Kaća tebi veliko hvala što redovito dolažiš u moju galeriju i moram reći da bih i ja rado češće dolazila kod tebe .....Wink
Smrcko ma ti samo farbaj i prefarbavaj,možda se TM jednom iznenadi i kaže ovo ti je super neka tako ostane.Thumbs%20Up
Maslačak nema problema za pričanje u mia casa,moji problemi s kompom ne moraju utjecati na živost u galeriji Thumbs%20Up
Maslina tebe mi je uvijek drago vidjeti tu,isto kao što mi je drago otići u tvoju galeriju i uživati u tvojim radovimasmile71
Baka i Otok,drage vrtlarice i žene od formata, to da vam se sviđa ovo što  radim me posebno veseli i inspirira za daljesmile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 09:05
Mare, svaka čast. Moram pohvaliti i ljepotu tvojih radova i raznolikost, a i hiperprodukciju, stvarno si i kreativna i vrijedna Clap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 08:42
Mare - majstoree!ClapClapClap
Stvaaaaarno si umjetnica, majstorica... Bravo!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 21:51
super plocice...ma koje ideje...poludit cusmile39...cijelu kucu budem pocela farbati...smile96
a smrcko ja sam imala isto te zvijezdice i bas je super na plafonu navecer..kao da gledas u zvijezde..ja sam ih zvala moj komadic neba..nazalost ostale u proslom stanu nakon sto sam se iselila... mane-nostrum oprosti sto sam se razvezala
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 16:38
I taj svječnjak je lijep,osobito u mraku...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 01:06
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

Smrcko tebi posebno jedna velika pusasmile79 i kad ćeš doći na instrukcije pa da zajedno ljepimo?Wink

Uh ulovila si me. Bojim se da ne pređem na zidove, jednom sam nacrtala velike plave i narandžaste oblake u spavaćoj sobi. Nalijepila flurescentne zvijezde i kad je MM došao smile39.
A meni se to činilo ovako. Morala sam sve prefarbati uz prijetnjeCry
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 20:56
mare gledam i divim se,ne zna se sto je ljepse,bravo majstoresmile141smile211
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 20:28
E dobro da znam pa ću ti sačuvati,možda nekom prilikom....imam one velike granitne 45x45,teške ko sam vrag....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 20:07
 ...draga Mare, meni su keramičke pločice glavna podloga za valjanje i izradu mojih stvarčica od polimerne gline (fima), savršene su podloge, a manje koristim i kao podlogu na kojima ravne stvari od fima stavljam u pećnicu na pečenje...jedva sam uspjela nažicati u bauh... da mi prodaju nekoliko komada od nekoliko raznih veličina...čim sam počela trkeljati da je to za umjetničku izradu odmah su popustili, u stilu...ma daj, pusti lude babe Duhdaj joj te pločice... samo da me se riješe  LOL
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 16:27
Svima velike puse smile79smile79smile79
Proljeće ma ja ti imam sreće ko....neću,bit ću fina....kad ja naručujem onda nema bijelog frostija.Sad neću jedno vrijema naručivati jer sam se opskrbila a i ne isplati mi se naručiti za malo novčića .Gledam da bar izbjegnem poštarinu tj da ide na njihiv trošak
Primavera mene ta slika podsjeća na badnje veče i na goblene koje je moja mama radila.Kad si bila mala mare.......Za šta to tebi trebaju plpčice????
Drago mi je da se vidi moj dupli bor,bilo je tu dosta rezuckanja,bojanja i ljepljenja
Smrcko tebi posebno jedna velika pusasmile79 i kad ćeš doći na instrukcije pa da zajedno ljepimo?Wink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 15:31
raspištoljila se naša mare. mare,mare lipa nasa mare,nemam  rijeći.što više reći? smile211smile211
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 15:15
O kad si to sve stigla napraviti ? Prekrasno Mare, baš si maštovita
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,421 sekundi.